11.09.2011

Sweet little Mia

Søte lille Mia og mammaen hennes!

Karlotte har vært på barselbesøk i helga til søte lille Mia - min fantastiske niese som måtte komme til verden i hui og hast i 28. svangerskapsuke fordi mammen hennes (Karlottes kjære lillesøster!) ble dårlig.

Beklager litt dårlig billedkvalitet, men motivet er jo intet mindre en et lite under<3


Lille Mia ligger selvsagt fortsatt på sykehus, men det går bra med henne. Hun begynner å bli STOR jente, hele 1290gr, det er stor forandring fra fødselsvekten som var 860!Karlotte har campet med lillesøster på sykehushotellet i helga mens Lokfører`n har holdt fortet i Landhandleriet med både barn, katt og jobb;-)

Superstolte tante Karlotte  med den lille skatten!! 


Karlotte har vært så heldig å få lov å ha Mia ute på brystet to ganger. Det er helt uvirkelig å holde en ferdig utviklet (utvendig) baby, bare i miniutgave!! Spørs om ikke Rælingen blir enda lengre unna Trøndelag etter denne helgen<3
Legger med et bilde av storesøster Mari, og Karlottes Lillekarlotten -  eller Milla Karlotte som hun egentlig heter, fra årets sommerferie. Spørs om det blir harde tider for Ludvisgen når sommerferiene heretter skal "utkjempes mot jentebanden"  MIA, MARI OG MILLA:-) 


Må bare til slutt få si hjertelig velkommen til dere nye følgere og lesere som har kommet til, utrolig morsomt for en relativt fersk blogger! Setter STOR pris på kommentarene dere er så søte og legger igjen! Nå sitter Karlotte atter en gang på toget nedover. Har "gjemt" meg litt i kaffèvogna og håper turen skal gå greit selv om ikke plass var bestillt og toget vistnok er fullt;-)
Lokfører`n sjonglerer alenepappatilværelsen og jobbhelg og skal etter planen få "slengt" barna på toget på Lillehammer slik at jeg får tatt de med hjem og han får kjørt litt tog!

Har DU hatt en fin helg?

Med ønske om en fortsatt god søndag
og en fin kommende uke, klem fra Karlotte 

6 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse som tante!!! Lille nurket, så skjønn! Må være rart å holde en så liten baby, spesielt. Bra hun har lagt godt på seg.

  Nyt søndagen så lenge!

  Klem Lene :)

  SvarSlett
 2. Så flott at det går bra med lille nurket. Skjønner savnet og avstanden til Trønderlag. Har selv besøk av søstern og gruer meg til hun drar. Vi burde søke om å få brettet landet i to for da kom vi nærmere. Ha en flott togtur hjem! Klem

  SvarSlett
 3. Jeg blir helt rørt, jeg. Ser på dette mirakelet og på min egen lille engel. Livet er fantastisk! Godt at det går bra med lille Mia og søsteren din. Gleder meg til å se deg:) God tur videre hjem!

  Klem

  SvarSlett
 4. Åh, for nokre varme, fine bilder! Det er eit under, så liten og så perfekt.

  Tusen takk for fin-fine kommentarar. Sommarfuglen og Peace biletet har eg handla hos Fru Fly på http://www.fruflyshop.no/

  Me har gjort det nærmast som tradisjon at vennene våre kjem på overnattingsbesøk hos oss ei helg i året. Skikkelig kvalitetstid, og utan ungar. Det er SÅ koselig å spisa fleire måltid i lag, spesielt ein long frukost. Det er jo sjeldan at me i "vår alder" har overnattingsbesøk av vennene våre, hehe. Takk takk for tips ang. kalkmaling, det må eg absolutt testa ut. Driv og samlar mot no får å samla energi på å gyva laus på desse Bombay'ane, og så er det mykje kommentarar frå spesielt svigermor som er overbevist om at eg kjem til å angra ;)

  No gleder eg meg til å fortsetta å lesa bloggen din, kom eit godt stykke i går kveld og smilet vart breiare og breiare :) Me har vore vekke i heile dag og no gleder eg meg til bloggetid.

  Klem Eli

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye som tante:) For et utrolig skjønnt lite nurk:))

  SvarSlett
 6. Å hellemin, så liten og søt!

  Jo, ad. neste uke - mannen tar med seg bilen og stikker på jakt, så jeg er litt stuck. Kanskje uka etter der???

  Og bare pass deg - kanskje jeg kommer og tar bilder av deg ;-) Hi hi!

  Ha en fantastisk dag, gærningen!

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)