06.09.2011

The creativ cornerOppe på messaninen (er det det trappesatsen heter?!) har Karlotte foreløpig laget seg en kreativ krok for kreering av div syprosjekter og andre påfunn. Enn så lenge har ikke dagene helt strukket til, men kanskje det blir bedre nå som kveldene blir lengere og mørkere?! Er veldig glad i det gamle bordet som tidligere var vårt spisebord. Det er satt sammen av en gammel bordplate funnet på en bruktbutikk som papsen var så snill å lage understell til av gamle planker.


De to gamle stolene skal i sin tid ha stått på slottet, det hevdet iallefall hardnakket salgsmannen på antikbutikken - jeg går ikke god for den, men det er alltids en god historie:-) De er forøvrig til salgs i bloggbutikken. Karlotte må nemlig rydde litt plass i Landhanderiet. Utpå høsten nå skal vi rulle opp ermene og gyve løs på siste del av rennoveringen innvendig.

Da får Lokfører`n og Karlotte midlertidig soverom på messaninen, mens Lillekarlotten flytter inn til storebror for en tid. Imens skal gammel panel, gamle vegg til vegg tepper og gyselig 60tallsbad forandres til to soverom, et gjesterom, 2 bad og en loftstue - PHU, blir svett bare av tanken!!!


Det vakre, gamle franske glasskapet fikk vi i innflyttingsgave fra mamsen og papsen da vi flyttet inn i Villa kapp for 9 år siden! Det har fulgt med oss siden. Har brukt det som vitrineskap på kjøkkenet i de to forrige residensene. Det har medført en aldri så liten "kitchen make over" før salg begge steder. Siden Karlotte har ønsket å ha med seg skapet har det nemlig måttet blitt erstattet med hyller slik at kjøkkenene skulle se fine ut i prospektet og på visning, MEN det har vært verd det!! Nå er det litt midlertidig i bruk som stoffskap, men tenker det kanskje blir å finne på hovedbadet etterhvert - når det blir bygd;-)


Alltid noen påfunn og idèer til ting jeg har lyst til å prøve å få gjort - ikke alle kommer lengere enn prøvestadiet. For øyeblikket er det bl.a. et lampeprosjekt på gang. Noen andre som har slike uferdige prosjekter liggende??Tusen takk for alle de FINE kommentarene dere skriver til meg, det setter jeg stor pris på!! 


Hjertelig velkommen til dere nye følgere som har kommet til også - morsomt at DU vil følge bloggen min:-) 


En god tirsdag ønskes deg<3


Klem fra Karlotte 

6 kommentarer:

 1. Så koselig sted å pusle med dine ting på. Du har definitivt blitt en av mine favoritt bloggere :) Liker stilen din veldig godt :) De takstolene er så flotte! Setter preg på hele rommet.

  Tusen takk for alle koselige kommentarer du legger igjen på bloggen min, superkos!

  Ha en fortsatt så fin kveld.

  Klem Lene :)

  SvarSlett
 2. Så fint det ble, gleder meg veldig til jeg får en kreativ krok under trappen vår! Skrivebordslampen har jeg også, veldig glad i den :) Takk for koselig hilsen i bloggen min! Pottery Barn bøkene er forresten kjøpt på Amazon :) Ha en fortsatt super tirsdagskveld!

  SvarSlett
 3. Så flott blogg!! kjempekul stil du har:) gleder meg til å følge deg videre.

  :) Lillian

  SvarSlett
 4. Så fin og unik jobbekrok:) Du er kjempedyktig på stylingen altså! Me like;) Lampeskjermen på det gamle bordet så utrolig stilig ut forresten. Jeg skulle gjerne hatte en slik på lillesnuppa sitt rom...

  Gleder meg til å følge deg og Logføreren på de neste prosjektene. Er sikker på at det kommer til å bli såååå tøft, flott og rått! ;)

  Ha en fin dag:) Klem, Pernille

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelig kommentar inne hos meg:) Må si dere er kjempeheldige som har fått tak i et gammelt landhandleri! *drømme* ;) selv om det sikkert er mye jobb å restaurere og sånn og da.. Når det gjelder hello-kitti-kaka så har jeg bare laget sjokoladekake i langpanne, også dekorert oppå med marsipan, smørkrem og konditorfarge. Veldig greit egentlig. Men jeg blandet noe svart strøssel jeg hadde med melis for å få øyne og værhår, men det var rett og slett fordi jeg hadde glemt å kjøpe lakris.. så gjør det -mye enklere;) Jeg fant et bilde av katta, så etter det når jeg skjærte ut henne i marsipan. smørkrem med litt rød konditorfarge under:) Lykke til!
  klem Lillian

  SvarSlett
 6. Hei du!

  Nå har ejg lest meg gjennom alle innleggene dine, FANTASTISK BLOGG!!! Jeg lo, humret, gliste og lo litt til. Herlige bilder, flott tekst, og et flott hjem.

  Kunne jeg blitt følger flere ganger ville jeg gjort det. Derimot har jeg linket til deg på facebooksiden til min blogg, flere må få lese ♥

  Håper du får en herlig uke videre!

  Vibeke :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)