22.09.2011

Something on the wall- at last!


"Familien Glum" har bodd nede i første etg i Landhandleriet siden slutten av mai nå. Det var en kamp om å bli ferdig med rennoveringen nede til bursdagsfeiringen til Ludvisgen som fikk oss i land. Karlotte husker enda veldig godt hvordan hun løp rundt som ei forkvakla høne og plasserte kjøkkenutstyr og nips som hadde vært nedpakket ett drøyt år, mens hun bakte kaker - første gangen den nye komfyren ble brukt(!) og vasket gulv (også første gangen!)

Vi kom i land OG hadde en fin feiring med 19 voksne og 10 barn! Etter bursdagen har selvfølgelig mye blitt flyttet rundt og blitt ordnet på for å finne de beste løsningene od de bese sammensetningene, men veldig lite har f.eks blitt hengt opp på veggene enda. Karlotte føler vel ikke at vi helt har fått bodd oss skikkelig inn enda. Har erfart fra tidligere at det ofte kan ta litt tid.

Karlotte har lenge kjent at noe burde få komme opp på veggen i tv stua, hun har bare ikke vært helt sikker på hva... Her om dagen tok hun grep og dro med seg hele gjengen til IKEA. Vi løy på Lillekarlotten 3 uker ekstra levetid og puttet begge barna på leketilbudet mens vi raste gjennom varehuset (viste seg å være helt unødvendig da barna ikke ville gå fra derfra da vi var ferdige! Hmmm...noe å tenke på for en sliten husmor??!)

Etter en litt lang intro her endte vi iallefall opp med: En svart hylle til veggen på tvstua - det hadde du sikkert skjønt for tre bilder siden! Vi kom ellers hjem med et lampeprosjekt som skal opp over spisebordet,

Lokfører`n fant seg en plante han syntes var SÅ tøff (og JA, det skal være hans oppgave å holde liv i den. Karlotte har IKKE et godt lag med treaktige potteplanter!), den nye bloggfarsotten: Den grå arbeids/skrivebordslampen, og litt småting som alltid havner i handlevogna (servietter, lys og batterier, blomster...)Helt på tampen av denne skolestilen (Karlotte har en tendens til å lage veldig laaange innelgg...) kommer et lite teaser bilde av det som nok blir neste innlegg fra Karlottes Hjem. Lokfører`n og Karlotte hadde nemlig et kreativt lampeprosjekt her i går. Om vi er fornøyd med resultatet? Vi er ikke helt sikre enda, men DU får se mer om det i morgen!
Kreativt kaos...?


Intill da; So long my friend<3

Klem fra Karlotte

4 kommentarer:

 1. Digger hyllen:) Passer perfekt inn i Karlotte huset altså! Blir spennende å se hvordan lampeprosjektet deres ender opp. Æ glær mæ;)

  Ha en fin kveld:) Klem, Pernille

  SvarSlett
 2. Så fint dere har det!!
  God helg!
  Klem, Janni:)

  SvarSlett
 3. Takk for fine hilsnerhos meg! Sinkplate som bordplate er veldig kult synes jeg, blir spennende og se om du får det hjem hos mannen!!
  Gleder meg til og se lampeprosjektet :)
  God lørdag!
  klem

  SvarSlett
 4. Digget den hyllen, lekkert mot det hvite. De bokstavene var rå!

  Og digger jo så klart det flotte kjøkkenet deres!

  Ha en fin søndagskveld!

  Klem Lene :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)