08.09.2011

The dining table decorationSilje med den superfine bloggen Siljes blogg har trommet i gang en utfordring: Hvordan pynter du ditt spisebord utenom måltidene?

I Landhandleriet har vi et spisebord på 3,5 meter som brukes til det meste. Jeg liker veldig godt å samle "nips" på et stort, dekorativt brett. Fant dette matte sorte brettet på Bolina. Det har litt orientalsk preg i bunnen og var helt perfekt i størrelsen. Der har jeg samlet en plante, noen fine lykter og lysestaker.Ved å samle alt på et brett er det enkelt å ta bort hvis man trenger hele plassen. Det er enkelt å vaske av bordet fordi man bare trenger å flytte på en ting i steden for 10 ulike også gir det en fin effekt å samle flere lys sammen.


Dette har i løpet av årene blitt min favorittmåte å hverdagspynte bord på. I sommer lagde jeg et lignende brett, men i lysere farger på Ferieperlen til mamsen og papsen også:Fortsatt fin høstdag til deg:-)

Klem fra Karlotte.

13 kommentarer:

 1. Superfint! Brett er helt genialt til dekorasjon, og du har jo så mange fine telyslykter! Det kjøkkenet deres er jo bare til å spise opp, hihi :) Neste gang blir det definitivt ikke høyskap, kun åpne hyller.

  Ha en super dag!

  Klem Lene :)

  SvarSlett
 2. Nydelig:) Jeg er også veldig glad i å "samle" ting på et brett. Elsker det laaaange spisebordet i Karlotte hjemmet forresten. Tenk å samles til party der! Sukk! God tur til Trondheim. Klem fra Pernille

  SvarSlett
 3. Fikk litt hakeslepp av kjøkkenet deres! Ser for meg at det er fint å være her både til hverdags og til fest.

  SvarSlett
 4. Hei!
  For et utrolig flott hjem du har, her skal jeg ta meg en lengre titt nå!
  Synes forresten bordet ditt er herlig høstpyntet - fint!
  Tusen,tusen takk for fine hilsner hos meg :)
  God helg til deg og dine!
  Klem Ellen

  SvarSlett
 5. Hei!
  FOR et kjøkken!!! Wow :)
  Kjempefint... Og koselig med brett på bordet... Jeg er også veldig fan av brett!!

  Klem Anette

  SvarSlett
 6. Hei! Du er så kreativ og flink.Joda jeg tar i mot bestilling på kort. Bare å si fra!! Du vet hvor du finner meg. Ha en flott helg!!

  SvarSlett
 7. Noen av oss er så heldige å få sitte rundt dette bord med all verdens herligheter dekket på. For ikke å glemme lokfører'ns kaffeutvalg :) Gleder meg til mange flere hyggelige stunder ved dette bord! Kjenner det rykker litt i rødvinsånden... Snart snupi, snart :)

  Stor klem

  SvarSlett
 8. Ojoj for et kjøkken og FOR en peis!! Det var bare lekkert!

  Legger meg til som følger, blir spennende å følge deg videre:)

  Ha en fin kveld!

  Klem Line E.

  SvarSlett
 9. Kom over bloggen din via Sije sin utfordring, og må si jeg likte meg veldig godt her inne. La meg likesågodt til som følger også jeg i samme slengen ;0)
  Nydelig pyntet bord må jeg si. Liker å gjøre det på samme måten, å samle ting på et brett, og heller skifte ut innholdet på brettet litt oftere. Enklere å flytte på er det også ;0)

  Ønsker deg en fin søndag.
  Klem Jane.

  SvarSlett
 10. Hurra for utfordringer, som gjør at vi finner hverandre!
  Så fint du har det...
  Legger meg til som følger og titter snart innom igjen.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 11. Og rundt det bordet skal jeg snart sitte og drikke vin og le av deg!! ho ho ho!!!! Knallfint, frøken strøken!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 12. Enig! Brett er en super måte å pynte på! Særlig på bord der man ofte må ta av/på pynten :-) Likte brettet ditt kjempegodt; så mange fine lysestaker samlet! Stemningsfullt!

  (Og FOR et kjøkken, forresten - wow!)

  :-)

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)