15.09.2011

Busy times!

Advarsel: Bildene nedenfor har absolutt ingenting med innholdet i teksten å gjøre, Karlotte trengte bare noen bilder å putte imellom alle ordene:-)Det har vært litt travle tider for Karlotte denne uka. Noe har vært av den litt mer kjedelige sorten, mens andre ting har vært starten på et mulig spennende nytt samarbeid!! Det kommer nok muligens et innlegg om det etterhvert:-)I skrivende stund farter Karlotte mellom mac´en, vaskemaskina, baggen og strykjernet. Her forbredes det nemlig til avgang til Eresfjord utenfor Molde i morgen tidlig for hele familien Glum. Vi skal i barnedåp til nydelige lille Neo Leander<3Karlotte hater å pakke (pakke ut også foresten - men hun liker å reise! - dårlig kombinasjon....) noe som fører til at avreise alltid kommer litt som den berømte julekvelden på kjærringa. Dette har i kveld resultert i lynvasking av bunadskjorter, vill leteaksjon etter strykjernet - TAKK KJÆRE NABO FOR LÅNET AV DERES STRYKJERN!Karlotte har vokst opp i et forsåvidt møblert hjem, men likefullt et hjem hvor strykjernet i all hovedsak ble tatt fram to ganger i året: Til 17mai og når juledukene skulle strykes! Dette er en tradisjon Karlotte har tatt med seg inn i sitt hjem. Når også Lokfører`n har byttet yrke og gått fra daglig dressbruk til en heller avslappet stil, har strykjernet på mystisk vis forsvunnet et eller annet sted mellom verktøy og flyttelass i 2 egt siden det sist var i bruk på 17mai!!Nå er også Give Awayen avsluttet. Karlotte har store planer om å trekke de heldige vinnere etter "skriv alle navnene på lapper og få barna til å trekke metode", men har desverre ikke kommet så langt enda. De heldige vinnerne blir derfor annonsert på mandag:-)

Inntil da ønskes dere alle en strykefri og fin helg!!

Klem fra Karlotte

5 kommentarer:

 1. Hei på du! Jeg er heller ingen strykejernsfantast. Det fikk jeg erfare når min , mer ordentlige, søster kom på besøk og ville låne strykejernet. Det tok en stund før jeg fant det gitt. Godt å høre at det ikke er bare meg! Ha en flott helg med reising og barnedåp. Klem

  SvarSlett
 2. Hørtes ut som en dag med aaaaaltfor mange gjøremål på engang. Får håpe du kom i mål da. (Apropo navnet til gutten du skal i barnedåp til.... litt pussig for han heter Neo Leander, og her hjemme har vi 3 stk gutter hvorpå den ene heter Neo og den andre Leander. )

  Ønsker deg en fin reise og en koselig barnedåp.
  Klem Jane.

  SvarSlett
 3. SÅ enig angåande pakking og utpakking, bleurgh, boooooring :) Men å reise er kjekt kjekt kjekt!! Ønsker dåke god tur, og gratulerer så mykje med dåpsbarnet! God helg :)

  Klem Eli

  SvarSlett
 4. Mange fiiiine bilder:) Elsker det sjarmerende huset ditt! Jeg har vært helt "ute" den siste uken... Jobb, syk jente og mannen på jakt er ingen god kombo;) Men til uken blir det vel litt bedre tider håper jeg:) Riktig god tur til Molde! Hils Silje og Geir så masse fra meg. Klem, Pernille

  SvarSlett
 5. Lyder travlt og forjættende - men sikke dejligt I bor.

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)