01.09.2011

Relax, take a shower!


Med inngang fra gangen har vi laget et gjestetoalett med dusj. Veldig praktisk å ha en dusj ved inngangen til å spyle ned skitne små som store;-)Siden dette ikke er hovedbadet har vi gått for en mer luftig innredning framfor en mer praktisk med mye oppbevaringsplass. En åpen stålreol fra Ikea og dekorative kurver fra Kremmerhuset og Home & Cottage skjuler de småtingene vi har der inne. Både Lokfører`n og Karlotte har sansen for kontraster om dagen og liker veldig godt den mer industrielle følelsen rå betong gir. Det ble derfor tidlig i rennoveringsprosessen enighet om at en betong dusj ville være kult å få til.


Det var litt utfordring å finne den riktige murpussen, og ikke minst hva vi skulle behandle den med. Vi var innom mange fagfolk, men ingen hadde erfaring med å benytte betong i våtsone. Lokfører`n er en handyman og etter litt rådføring med en murer gikk vi for å pusse direkte på litexplater etter at all fuktsperre og membran var på plass selvfølgelig. Vi behandlet betongen på gulvet i dusjen med klar tokomponent epoxy, høyglans. Som en kontrast ble det brukt en mattere, klar spesialmaling på dusjveggene. Så langt er vi veldig fornøyde med funksjonaliteten. Det går veldig bra å holde det rent og betongen er deilig å gå på.Krakken inne i dusjen er en gammel pianokrakk - oroginalt i Karlottes favorittfarge om dagen: Svart!


Mer betong i form av bokstaver fra Kremmerhuset. Av en eller annen grunn tenkte Karlotte på engelsk når de ble innkjøpt - kunne jo like gjerne ha stått BAD liksom;-)


På resten av gulvet er det lagt store betongaktige fliser, likt som i gangen for å skape en mest mulig helhet mellom rommene. En gammel potetbøtte har fått gjennoppstå som toalettrullbeholder!Det har også sneket seg inn et snev av orientalsk følelse på badet. Den gamle marokanske sittebenken ble kjøpt på Linneas Hage for mange år siden og har vært innom både kjøkken, stue og gang i våre tidligere hus før den nå fant sin plass under vinduet på badet. Praktisk å ha en sitteplass når man skal tørke og kle på unger! De marokanske lyktene i vinduskarmen er med på å understreke følelsen.
Her har det vært en skral form i over en uke, men nå har Lokfører`n tatt fri for helga og Karlotte har fått hosesaft det sparker av så nå må da alt bli så meget bedre!

Ønsker dere alle en deilig torsdagkveld - snart helg nå:-)

Klem fra Karlotte.

4 kommentarer:

 1. Tøft, kult og rått og veeeldig gjennomført må vel være stikkordet her! Badet i Karlottehuset er stilig:) Me like!

  Riktig god bedring til deg, håper hostesaften gjør susen;) Klem, Pernille

  SvarSlett
 2. åååååååååååååååååååå, LOVE IT!!! Jepp, tror jeg må dusje når jeg kommer til deg :-) Hi hi hi!

  SvarSlett
 3. Kjempefint! Liker alt og det er så flott satt sammen - et flott og anderledes bad! Stilig med betondusj! God bedring - jeg er også litt småsyk (tette bihuler...)for tiden - tror høsten blir laaaaang hvis det fortsetter sånn... Men det gjør det jo ikke :-) Ha en fin helg med hostesaften din :-) Klem; Heidi

  SvarSlett
 4. Kjempestilig! Neste hus blir det definitivt betong på badet! Takk for tipset ang behandling av betongen. Følte meg skikkelig hjemme her :)

  Ha en fantastisk flott helg!

  Klem Lene :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)