28.09.2011

The most wonderfull paint!


God kveld folkens! Noen dager siden sist... Tror Karlotte er flinkest til å lage: "ikke så ofte, men heller lange" - litt skolestilaktige innlegg. Har iallefall fått plassert meg forran mac`en her. Tenkte jeg skulle legge ut et par fin fine ting i bloggbutikken etterpå også;-)

Som du sikkert har skjønt av det første bildet og av overskriften, har Karlotte omsider fått prøvd kalkmalingen Pure & Original som hun har nevnt ved flere anledninger og hun bare ELSKER DEN!!


Synes det faktum at Karlotte er oppglødd og entusiastisk over en malejobb sier noe om malingen... Den vanligste reaksjonen av å se et malespann de siste månedene har nemlig vært lett kvalme - noe som har å gjøre med at Karlotte er malermester`n i Landhandleriet og til nå har vært igjennom nært 200 liter maling - og det er kun innvendig! 


Har tenkt en stund på at den kommoden (eller gamle ferdaskrinet som det egentlig er) i gangen ikke har noe fin farge, litt brun/rød liksom. Karlotte er ikke så veldig glad i brunt om dagen. Synes også at fargen gjorde at det kule gamle speilet "forsvant" litt i rommet.

Dermed har det første, i en ganske lang rekke av møbler som skal males om i Landhandleriet blitt malt. Tenker at glasskapet i stua skal bli det neste på programmet, før en hel spisestue, to mindre glasskap og den store hvite hylla på kjøkkenet skal til pers! Gjelder bare å finne de riktige fargene...


VOILA! Slik ble fargen. Malte kun ett strøk av fargen: BLACK SMOKE. Malte ikke sånn kjempenøyaktig da jeg vil at man fortsatt skal kunne se at den er kjempegammel. Hvis jeg hadde tatt ett strøk til hadde fargen blitt mere svart, nå ble den litt grå/blå aktig. Det er den enkleste maling å jobbe med, bare å duppe penselen og kline på også blir det kjempebra!! Hele greia var gjort på en drøy halvtime, uten noe søl!


Klarte selvfølgelig ikke å komme ut av døra på ZanZ med KUN ett malingsspann og kjøpte også denne fine lykten fra House Doctor og det svarte, helt matte kubelyset (+ et par planter og en telys lykt- for det kan man helt ærlig aldri få for mye av vel...?!)

Måtte smile litt når jeg sammenlignet før og etter bildet...det er noen som liker veska si i huset her;-)
Det er en litt mørkere farge midt oppå og det er fordi malinga ikke helt hadde tørka da fotografen bestemte seg for å fyre løs. Smiiiii, mens liket er varmt sang Øystein Sunde en gang!

Med ønske om en fortryllende aften, klem fra Karlotte

6 kommentarer:

 1. Så kul den ble! Gjorde om uttrykket i hele rommet:) Og nydelige te-bilder:) Lykke til videre med malings-lysten;)

  SvarSlett
 2. Kjempe tøff! Den malinga skal eg absolutt vurdera for våre kommande prosjekt :) Liker også veldig godt veska di, så det! Og så såg eg flotte lokføreren i speilet også :)

  Og du, 7 mndr... Du er heilt rå!!

  Ha ein fin-fin torsdag!

  Klem Eli

  SvarSlett
 3. Heisann navnesøs.! Så hyggelig du titta innom hos meg og min lille friske. Du? Hvor har du fått tak i den barnevogna?? Loppis? *misunnelig* Hehe.

  SvarSlett
 4. kommoden ble kjempe kul. kjøpte den malinga i en interiørbutikk her om dagen. nesten samme gråfarge bare litt lysere. har ingeting å male enda så gleder meg til jeg finner noe jeg kan forvandle. vannet du ikke ut malingen først eller?;)klem ifra meg.

  SvarSlett
 5. Så fin farge!!! Dårlig gjort av Lokfører'n å prioritere jobb fremfor din hygge! Makan! Jeg kan sende han et klagebrev hvis du vil? OM ikke annet kan jo vi ta et internbloggtreff! JA! God ide! Og så kommer jeg med kameraet mitt og tar masse bilder av ting du ikke visste du hadde :-)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldiger, så DEILIG med likesinnede:-) Karianne: dukkevogna ble kjøpt på bruktbutikk for en billig penge for sikkert 7 år siden. Måtte bare kjøpe den i tilfelle jeg noen gang fikk en jente. Lille niese fikk bruke den først og nå har Lillekarlotten fått den!
  Mailinn: hvis du mangler malingsobjekt er det bare å komme hit, her har vi mange;-) vannet den ikke ut men det hadde kanskje ikke vært dumt? Vet ikke om det hadde gjort overflaten mindre "kaltete"?
  Lillekatt: send klagebrev!! Og kom på privattreff med den treffsikre linsa di:-)
  God helg folkens, klem fra Karlotte

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)