04.09.2011

My little boy`s roomLudvigsen sitt rom ble ferdig i vår. Etter bestilling fra brukeren av rommet har den turnringer i taket!
Karlotte er veldig fornøyd så lenge det er den eneste føringen Ludvigsen legger på dekoren av rommet er et par turnringer!! Tenker vel at det kommer dager med mer bestemte menigner:-)


Rommet ligger i 2 etg i det som tidligere var lagerleden og postkontoret i Landhandleriet. Det er et ganske så kraftig skråtak, men det fungerer godt som barnerom. Gulvplassen er veldig god og det er deilig for en 4 åring med passion for konstruksjon av store togbaner:-)Karlotte er veldig fornøyd med at vi klarte å få det grønne skapet opp den relativt smale trappa. Siden Karlotte begynte å planlegge rommet har hun sett for seg at skapet skulle stå på den veggen. Det kommer fra en nedlagt skole og veier enormt mye, men rommer også en god del. Synes den originale fargen "gjør" hele rommet.


Ludvigsen har fått seg palleseng med røde hjul. Karlotte fant to gamle paller og behandlet de med den samme antikkvoksen med fargepigment som alt tømeret og de åpne bjelkene i Landhandleriet er behandlet med. Ludvigsen er veldig fornøyd med den. Siden de to pallene er noe lengre enn madrassen er det blitt plass til en trekasse innerst på senga til parkering av de mest populære lekene for dagen.


Klærne oppbevares i en Ikeakommode som Lokfører`n brakte inn i dette samlivet. Den var i sin tid i furu men har fått en liten makeover i form av maling og nye knotter. Den passet heldigvis akkurat under skråtaket.


En deilig søndag ønskes deg 
som titter innom her:-)

Klem fra Ludvigsen & Karlotte!

4 kommentarer:

 1. Jeg tror jeg dåner!!
  Dette er det kuleste rommet jeg har sett!

  SUPER KULT!!!

  SvarSlett
 2. Så kult rom!! Og alle takstolene man ser, rått! Morsomt å henge turnringer i dem. Enig at det skapet gjorde seg godt ut på den veggen og lekker farge!

  Ha en strålende søndag!

  Klem :)

  SvarSlett
 3. Flott rom til Ludviksen da!!!Du er veldig kreativ. Skulle hatt litt av det selv også. Men er nok litt mer traust gitt.. Ja, ja, Ha en flott regn full kveld videre!

  SvarSlett
 4. Så stort flott rom han har! Helt enig at skapet gjorde rommet. kjempekult! Og kult med ringer fra taket=) det skulle nok gjerne gutta mine hatt og, men det er litt lavt under taket, og for små rom.. vi har delt av to store rom til fordel for 4 små, da våres tre trengte hvert sitt rom..men fy, så fornøyd de hadde vært hadde de eid dette rommet.. (og mammaen og ;) hehe

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)