25.09.2011

A cup of tea?

Med høsten kommer lysten på god te. Karlotte har fått dilla på Chai Latte om dagen. Deilig chai te lages 50/50% med te vann og steamet melk- mmmm;-)

I den forbindelse har Karlotte ommøblert litt på teutstyret og flyttet det fra spiskammerset ut på den gamle  kjøkkenbenken.  Den nye lampen fra Ikea fikk bli med hjem her om dagen den også og har så langt fått sin tildelte plass på benken for å kaste et ekstra lys på tevirksomheten!

Karlotte har en svakhet (blandt flere) som utarter seg på det viset at hvis hun ser en ting hun liker godt og den finnes i flere varianter, har hun en tendens til å komme med hjem med alle - i frykt for å angre seg hvis hun ikke gjør det. Nevrose nr to er at hun gjerne oppererer i oddetall og da gjerne 3 eller 5 når hun nipser og dekorerer. Tekannene intet unntak! De to i vinduet er fra Kremmerhuset, den på kjøkkenbenken fra Kid. De rommer forbausende mye og holder forhåndsvis bra på varmen:-) Også synes Karlotte de er akkurat passe orientalske og ganske så dekorative!
Fine kopper fra Broste som var en gave fra FINESTE venninde!! Karlotte er jo svak for kontrasten mellom svart og hvit om dagen, gjerne med et grafisk tilsnitt - og disse koppene har virkelig alt dette med de ulike tekstene som er preget inn på koppene:-)

Hva er din te favoritt om dagen? 

Med ønske om en god kommende uke, 
klem fra Karlotte med tekoppen i sofakroken! 

7 kommentarer:

 1. Jeg er veldig glad i Kanel og Lime...smaker like godt varm som kald:)

  SvarSlett
 2. Først og fremst. Takk for oppklaring av ordtak. Har alltid vært en reser på det ;-)
  Og jøsses, så fiiin lampe du har fått deg. Akkurat som om jeg skulle ha plukket ut den selv, hi hi ;-)

  Rart at jeg faktisk aldri har drukket te på ditt nye kjøkken!! buhu...

  SvarSlett
 3. Vakre kopper! Liker godt de tekannene dine også. Har sett noen slike på kremmerhuset, vet ikke om de er helt like, men vil ha meg en slik :)

  Er så flott den gamle kjøkkenbenken! :)

  SvarSlett
 4. *Sukk*, du har det så fiiiiint og stilig! Eg har også kjøpt meg det koppestativet, og kopper - men sidan Herr Fryd (han som faktisk HAR pengar på konto) ikkje har bestilt Nespresso maskin enno har ikkje eg pakka opp stativet og ikkje hengt opp koppane. Men klør eg? YES :) Det har stått i posen sin i ein månad no, hehe, og i helga kjøpte eg fleire koppar som skal henga der :) Dei te-kannene var kjempe lekre, mykje finare enn den triste fæle vannkokaren som me brukar til te-vatn! Dvs eg er altså ingen racer på te... Men vil gjerne...

  Ha ei nydelig ny veke, no skal eg og mannen sjå film :)

  Klem Eli

  SvarSlett
 5. Tekannene er fantastiske:) Vi har flere slike originale fra det gamle, lukkede Kina hos mine svigerforeldre. Jeg må titte på de hver gang jeg er der;) Emmi sine oldeforeldre bodde nesten hele sitt liv der borte og de har tatt med seg de vakreste ting hjem.

  Ikea lampen er tøff:) Veldig, veldig fin og grå fargen... ME LIKE!

  Håper du er frisk og rask igjen!

  Klem, Pernille

  SvarSlett
 6. Elsker tekanner! Særlig disse orientalske :) og min gamle 70-talls kanne som jeg har fått av mamma... Favoritten min er myntete eller fruktte. Siden jeg ikke liker kaffe, så blir det noen kopper med te i de kaldere årstidene!
  Så kult at jeg vant premie hos deg altså! Nå skal jeg sende deg en mail med adresse, koselig å få noe i posten!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 7. Hehe. Jeg må nesten følge deg ettersom du har klengenavnet mitt! Heter Karianne (=kar) til fornavn og Lotterud (=lotte) til etternavn. Altså; karlotte. Fin blogg du har! *smil*

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)