24.09.2011

I NEED SOME FEEDBACK!!


Siden Lokfører`n la opp strømmen i taket på kjøkkenet under "den o store rennoveringen", har Karlotte sett for seg at det skal henge tre lamper over spisebordet. Nå har hun funnet de....Problemet er bare at de koster 10.000 kr - noe Karlotte ikke har til å bruke på lamper pr dags dato.


Her om dagen slo kreativiteten til, i lampe avdelingen, på IKEA.... Barna var parkert i leke/barnepass avdelingen og vi sto der og vurderte og funderte litt. Det er jo en kjent sak at Karlotte er svak for det svart/hvite - gjerne med et grafisk tilsnitt om dagen. I mangel på gryn til å kjøpe tre superkule lamper fra HK Living kom idèen om å ta tre ulike rislamper fra Ikea og pimpe de opp med sort stoffledning.


Mens Lokfører`n drev på å mekket og skulle henge de opp så Karlotte isolasjonsteipen ligge på bordet - og tok litt av.....


Først hadde Karlotte kun tape på den største, mens hun skrev ned et par favorittoppskrifter på den kjegleformede. Det klarte imidlertid ikke Karlotte å slå seg til ro med. Ny tur til IKEA og peace tegn isteden. DET likte ikke Lokfører`n så alt for godt, men som han så tørt bemerket: jeg kommer jo ikke akkrat til å be deg ta det bort...!


HVA SYNES DU? Jeg synes det er så uvandt å se lamper over bordet i det hele tatt, og klarer ikke bestemme meg for om det ser "billig" og kjipt ut, eller om det ble litt kult? Karlotte setter pris på litt ærlig feedback her:-)


Det er selvfølgelig også et alternativ å fjerne tapen og ha rene, hvite lamper.  Den sitter ikke så alt for godt for å si det sånn! Karlotte er heller ikke fremed for spraylakk....??!

Helt på tampen her var det salg på orkidèer på IKEA. Karlotte rasket med seg tre stykker og plasserte de sammen i et gammelt fjøstraug. Noen ganger er det deilig med MYE! 


En fortsatt deilig helg ønskes deg<3

Klem fra Karlotte 

14 kommentarer:

 1. Jeg synes lampene var veldig fine, men ville nok tatt vekk tapen. Den fikk de til å se litt billig og fort gjort ut. Uten tapen så de veldig rene og elegante ut, særlig med den svarte ledningen. God helg :)

  SvarSlett
 2. Hei :-) Syns det var en veldig god idé, jeg. Men kanskje du skulle slå deg på washi-tape, så ville det se enda bedre ut, syns jeg. fortsatt god helg! Klem; Heidi

  SvarSlett
 3. Hei, hei. Ikke alltid lett når kreativiteten bobler :-)
  Synes det var stilig og orginalt med oppskrifter skrevet med sort tusj - ikke så veldig fint med sort tykk tape. Uansett hva du går for - ha en fortsatt fin helg og kos deg videre med morsomme ideér! Hilsen J - K

  SvarSlett
 4. Kule lamper over bordet da, kreativt tenkt.. men jeg ville tatt bort teipen.

  Kos dere...

  SvarSlett
 5. Lampene liker jeg og syns det var en kul sammensetting av de.
  Men jeg ville også tatt bort tapen...
  Mulig det hadde funket med en runde eller to-tre med tape rundt lampene? En runde på en, to på en annen o.l. Kjekt med personlig preg er det jo!
  Spennende å se hva du kommer frem til :)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 6. Enig med de andre her. Tapen ble liksom litt barnslig. Men det var kult med den sorte ledningen og flott med de tre lampene sammen!

  SvarSlett
 7. Takker så MYE for feedbacken her! Ser ut som tapen skal gå ja:-) får fundere litt videre her. Har en vill tanke om der hadde vært mulig å dyppe de veldig tynn maling slik at det kunne trekt opp litt batikkaktig- Når det er sagt er det nok veldig stilrent og enkelt å ha rene hvite skjermer mot den sorte ledningen også!

  SvarSlett
 8. Klokt konkludert, men er vi plutselig på batikk nå da? Hm...skeptsk :)
  Faktisk så så det kult ut med den lampa du hadde skrevet på. Hva med å i stedet bruke en stor sjablong med tall, og sort maling?

  Eller bare ha de helt hvite og henge de sammen i en klynge?

  SvarSlett
 9. Jeg synes ideen med sjablong høres spennende ut og der er det mye å velge mellom, bl.a på Panduro. Lykke til, i kreativitetens ånd må man prøve og feile litt, det er slik nyskapning skjer :) Ha en fortsatt super søndag! Klem

  SvarSlett
 10. Jeg er nok enig med de fleste om at tapen ikke var så fin. Men ideen om å skrive noe på de er kjempe kul. Du kan jo bruke maling, ferdig utstanset bokstaver som festes på, stoff osv. Ha en kreativ uke videre! klem

  SvarSlett
 11. Er enig i at teipen kanskje ikke var den fineste, er ikke noen teipfan, men disse Ikea lampene er jo kjempefine!! Og det var kult å henge de sammen. Stilig med stoffledningen, hvordan har du laget den eller hvor er den kjøpt?

  Kanskje det hadde vært gøy med ulike farger på ledningene? 3 ulike knæsje farger? :)

  Kjempefint kjøkken og elsker Tolix stolene!! :D

  SvarSlett
 12. Bare kom på en ting, kanskje det hadde vært kult å brukt tallsjablong og svamp med maling? :) Skulle ønske jeg var så kreativ....

  SvarSlett
 13. Lampene var tøffe og passet godt til stilen din ellers. Tøft med ulik fasong i klynge. Men synes du skal la de være helt hvite.
  Lene

  SvarSlett
 14. Hadde det ikke vært kult med å male svarte striper rundt lampene da? : )) Når det er sagt, så synes jeg de var veldig fine som helt hvite. Likte spillet med tre lamper : ))

  Gleder meg til å følge deg videre!

  Klem fra Silje.

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)