12.09.2011

My little girl`s room

Lillekarlotten har ikke fått seg nytt rom slik som storebror enda. Mens vi rennoverte som værst utvendig og hele 1 etg i 1,5 år bodde vi på ca 70kvm i 2 etg. Lokfører`n, Karlotte og Lillekarlotten har fortsatt soverom i "gamle delen". Lillekarlotten hadde først et bittelite rom, mer som et lite kott. Koselig, men altså veldig, veldig lite. Når nyrommet til Ludvigen ble ferdig i påsken fikk Lillekarlotten arve gammelrommet hans i påvente av at resten av 2 etg skal totalrennoveres den også.


Ingenting er gjort med gulv, vegger og tak - alt er som da Bandidos hadde kontrollrom over overvåkningskameraene sine her i Landhandleriet;-) Kun en grundig vask ble foretatt. I og med at alt skal rennoveres- OG det er nok av ting å ta tak i  rundt omkring i huset, har ikke Karlotte prioritert midlertidige malingsjobber. Det er også noe av grunnen til at Lillekarlotten har et lakkert furumøblement på rommet sitt (usj og fysj!!). Karlotte vet jo enda ikke hvordan nyrommet skal bli, så da får møblene være slik til det er bestemt:-)MEN, det er utrolig hvor koselig det kan bli allikevel med litt fine saker. Elsker den gamle skuvsengen hennes. Ludvigsen hadde en lik men i en annen farge og Karlotte drømte egentlig om felles barnerom med de to sengene. Tiden gikk desverre litt fra henne og Ludvigsen har nå fått seg storguttseng på nyrommet. En hjemmemekket palleseng som du kan se HER!


Lillekarlotten skal etterhvert så seg et stort, deilig rom med god takhøyde. Hun skal arve det som er Lokfører`n og Karlottes soverom i dag, MINUS det deilige vegg til vegg teppet og med mye bedre takhøyde:-) Imens samler Karlotte innspirasjon ute i "Bloglandia" hvor det er så mange nydelige barnerom å se på. Tror det må lages et aldri så lite moodboardinnlegg etterhvert!

Det morsomme fuglehuset er laget av den dyktige og kreative Chilli-charm. Ludvigen har fått seg et på rommet sitt han også!


Nok en gang: Hjertelig velkommen til dere nye lesere og følgere - UTROLIG MORSOMT!!
Jeg takker så masse for alle de fine kommentarene jeg har fått og setter utrolig stor pris på alle sammen! 


Med ønske om en fin fin uke<3 Klem fra Karlotte.

4 kommentarer:

 1. For et koselig prinsesserom!! :) Syntes det var veldig sjarmerende jeg da. Blir spennende å se hva du finner på til det nye rommet.

  Kos deg så lenge!

  Klem Lene :)

  SvarSlett
 2. Eg synest også at dette var eit sjarmerande rom, så mange koselige leikekassar - og så den senga da... Herlig! Når eg såg på Ludvigsen sitt rom i eit tidligare innlegg så vart det mykje "oooh & aaah" så det vert nok ikkje mindre av det når Lillekarlotten sitt rom er klart tenker eg :)

  Klem Eli

  SvarSlett
 3. kjempe koelig rom. likte at rommet ikke er gjennomsyret med lilla og rosa. men istedet masse forskjellige duse farger. elsker og den skuvsenga. skal så absolutt ha skuvseng til mitt barn også<3 god kveld til deg=)

  SvarSlett
 4. Så koselig og søtt rom. Likte spesielt godt kommoden og skuvsenga. Nydelig og veldig personlig preg. Bra jobba!:)

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)