18.07.2011

Summer hollyday, island two!



Karlotte & co har forflyttet seg fra øya med barndomshjemmet til øy nr 2. Til en liten øy uti Vikna i Nærøy. Har har mamsen og papsen nøysommelig restaurert ett av hovedhusene på øya, en gammel trønderlån tilbake til opprinnelig stil (Et eget innlegg fra huset m.m. kommer om ikke lenge. Karlotte må bare ta med seg Mac´en midtfjords for å få lastet ned bildene på bloggen. På øya er det nemlig en meeeeeget treeeeeeig internettforbindelse!)



Ellers hersker rene "Saltkråkan" følelsen her. Hit kommer du kun med båt eller ferje. Det er vel tilsammen ca 500 meter bilvei her og ellers en fantastisk kystnatur med mange flotte turmuligheter både til fjells og langs sjøen.



Nå er det mulig Karlotte er en liten smule subjektiv, men når Trøndelag i tillegg viser seg fra sin beste side værmessig vet ikke jeg om vakrere sted å være!



Det er utrolig deilig å ta båten og kjøre seg en tur inn til Rørvik for å handle litt. Bruke lang tid på å lage deilig sommermat og ellers bare kose seg i hyggelig selskap.



For Karlotte som er vokst opp uti de trønderske sjåhål (lokalt uttrykk!) er det fantastisk igjen å kunne snuse inn sjøluften og se hurtigruta gli forbi i skipsleia nedenfor huset.


Fortsatt riktig god sommer til alle som titter innom:-)

1 kommentar:

  1. Nydelige bilder av vakker natur :) Godt å høre at dere koser dere på den øde ø. Senk skuldrene og drikk mye! Når var den seifestivalen foresten?!
    Klem

    SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)