19.07.2011

Early one morning...I dag våknet vi igjen til strålende solskinn. Mamsen og jeg snørte på oss joggeskoene og tok en liten trimtur før frokost. Iphonen fikk være med og alle bildene er tatt med den.


Øya er ikke så stor i omkrets, kun 5 kv km . Dermed får du med deg et meget variert turterreng på en drøy time.Vi fikk med oss fine grusveier,  to ulike strender, en god del våt myr (bra for lår og rompe, det er viktig å fokusere på det  positive når myrvannet pipler opp mellom tærne!!)Mange små fjelltopper og bergknauser.Vi så to rådyr og en vonn (fetter`n til skogmus og lemmen - brun stutt-tjukk sak!) 

I et lite tjern med vannliljer lå det en hodeskalle på bunnen som liksom lyste opp av sollyset. Artsbestemmelse er ikke blitt utført og diskusjonen gikk høy under middagen over hva det kan være.Vi spiste 8 1/2 multe og noen blåbær som vi fant.Vi forserte mer eller mindre tett krattskog og åkre med veldig høyt gress. 

Det er et spesiellt lilla type strå/gress på øya. Helt i Karlottes fargeskala om dagen. Spørs om det ikke må bli med en bukett hjem i en vinballongflaske eller lignende.

Ikke minst hadde vi en veldig hyggelig tur i strålende vær:-)

PS: Hvis noen synes det begynner å bli litt vel "ut i naturen" på bloggen her så kan jeg forsikre om at det først og fremst ER en interiørblogg og at neste innlegg kommer fra innsiden av huset!

Sånn helt på tampen: Det er ikke så alt for ofte vi er bortskjemte med deilige sommertemperaturer og nydelig sommervær i Trøndelag, men i dag har vært en fulstendig optimal dag hva sommerdag angår. Etter trimturen tok hele gjengen båten inn til Rørvik og handlet litt, bl a lokale jordbær og ferske reker på kaia. Vi tok turen innom huset på øya for å laste av varene og pakke kjølebagger med grillmat, kald hvitvin og musserende rosè. Så dro vi ut til en liten holme uti fjorden hvor vi helt alene koste oss med god mat og drikke og forfriskende bad (jeg skal være så ærlig å si at det kunne ikke ha vært stort mer en 15 grader i vannet, men så kan man til gjengjeld si at det var avkjølende!)

Håper dere alle som er innom har hatt en fin dag!
Sommerklem fra en Karlotte som er på en ørliten rosèvinsnurr;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)