18.07.2011

Summer houseSom jeg nevnte i forrige innlegg befinner Karlotte & co seg i skrivende stund på fritidseiendommen til mamsen og papsen.Huset er ett av hovedhusene på øya og har i sin tid huset både postkontor og offentlig bad!Da mamsen og papsen kjøpte stedet for 10 år siden så det litt anderledes ut (ikke helt ulikt utgangspunktet på Landhandleriet, minus Bandidos!) Ved å ta tiden til hjelp og kose seg med arbeidet har de sakte men sikkert forvandlet eiendommen til en liten ferie perle.Her storkoser vi oss både store, små og firbeinte!Vi har som regel minst ett prosjekt her hver sommer. I fjor var det "prosjekt levegg". Den ble satt opp på baksiden av huset for å skjærme plattingen.  Ved å sette inn gamle vinduer i veggen ble det et litt luftigere uttrykk, samtidig som det ble fine vinduskarmer å sette stæsj i:-)


Rundt huset er det en del antall meter stakittgjerde. Det sørger for at man aldri blir arbeidsledig når man er på hytta! Karlotte tok et raskt overslag og kom fram til at det er ca 1200 gjerdepinner.... mamsen har gått løs på årets pinner og har så langt tatt 140.....one hundred bottels of bear in the.... hvordan var den sangen igjen? Utvilsomt er malingsjobben morsommere med noen glass deilig rosè innabors, hei skål!!

2 kommentarer:

 1. Interiørpolitiet mener at så lenge man har et sterkt nok alibi, så er det fritt fram for både trommesett og vegg med CD plater i stua! Sist jeg sjekket, så er du godt innafor den def ;-)

  Kan hende at faktisk en ihuga urbanboms kan lokkes ut til den øde ø i disse omgivelsene! Herlig rødt sommerhus, som jeg bare er sååå nysgjerrig på hvordan det ser ut innvendig. Ja, til at Karlotten'n må midtfjords igjen og blogge for sultne interiørpoliti!

  SvarSlett
 2. Det er godt å høre det fortsatt er håp for både musikk og musikkinstrumenter;-)

  Har akkurat lagt ut et "ut i naturen innlegg" men det neste blir fra innsiden av huset!

  Må bare ut på fjorden en tur...ship og hoi:-)

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)