27.07.2011

Love to the people

Det har vært stille på bloggen her noen dager. Det er ikke lett å vite hva man skal skrive når en slik grusom terrorhandling rammer lille Norge med slikt katastofalt tragisk utfall.
Blogging og interiør betyr liksom ikke så mye i slike tider.
Det som har skjedd opptar mye av tankene og det er ikke få timer av tvsendinger man har fått med seg. Behovet for å vite og følge med er stor, det samme er medfølelsen  ovenfor alle de som er rammet av tragedien.

Selv ikke på den idylliske lille øya uti Vikna er vi skånet for det som har skjedd. Barnebarnet av en av hytteeierne her omkom etter skytingen på Utøya. Selv om vi kun har ca 500m bilvei på øya hadde vi også her fakkeltog på mandag!Når slike forferdelige ting skjer er det en trøst å ha små barn, for de forlanger at man er til stede og leker med de, underholder, megler mellom de (de krangler like mye eller lite uansett hva som skjer i verden rundt de!) På den måten MÅ man opprettholde hverdagen, selv om man prøver å lure seg til noen nyhetssendinger i løpet av dagen og tankene er andre steder.

(Alle bildene under er tatt med Iphone, så kvaliteten er ikke helt på høyden- men motivene er det!!)Lokfører`n måtte trå til litt ekstra på jobb denne uka til tross for at han hadde ferie og reiste ned for å jobbe noen dager. Vi andre ble igjen, men Karlotte fikk innvilget en barnefri husmorferie for å reise inn til byen og besøke en veldig god venninne.

Å bli invitert til å overnatte sammen med henne og den nydelige lillegutt første natta i det nye huset deres var utrolig hyggelig. Det er virkelig hjertemedisin å kunne sitte oppe og skravle, idemyldre, mimre og kose seg til langt på natt.
Karlotte har storkost seg på sin lille ferie. Man fikk møtt famile man ikke har sett på noen år som også var hjemme på ferie, fått fulgt med på prograsjonen av lillebrors og samboers oppussingsprosjekt i første felles bolig og ikke minst nytt godt av chilli-charms gjestfrihet og fantastiske vakre hus!!
I det hele tatt bare gjort hyggelige ting!

Lokfører`n har bursdag på fredag så noen gaver måtte handles inn, og da syntes forsåvidt Karlotte at vi andre også fortjente noen småting...:-)

I tillegg til klær og småting til barna fikk Karlotte bl.a kjøp en fantastisk stor lyslykt fra TineK (på salg, nesten gratis så og si) og en tøff magasinhylle fra Hübsch som er tiltenkt å skulle henge i tvstua. Bilder kommer så fort Karlotte & co er tilbake i landhandleriet.Byr på noen bilder fra overnattingscampen til BFF!


En liten digresjon til slutt over livets små forunderlige overaskelser...
På vei mellom det første og andre ferjeleiet i dag skvatt jeg plutelig til over at noe rørte seg i veikanten.
Den lille reinsdyrkalven flyttet seg ikke med det første og Karlotte fikk fisket opp telefonen og knipset et bilde før den stakk til skogs:-)

1 kommentar:

  1. Tusen takk for veldig koselig besøk, nydelig sprudlevann og ikke minst kringkasting av kledelige bilder! ;-) Vi må tromme sammen hodene fortere enn svint, så det ikke blir så lenge til neste interiørmyldring. Tips om svart, svart, SVART mottas med takk!
    Klem

    SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)