06.07.2011

Shaken,not stired...I sin litt yngre ungdom, da Karlotte akkurat hadde flyttet til Tigerstaden og levde livet fra sin 17(!) kvm store leilighet, midt i Bogsdagveien - ble det festet litt.

Sammen med sine gode venninner Chilli Charm og Gasella gjorde vi Oslos gater utrygge mer enn en gang;-) Karlotte er glad i en god drink og blant favorittene er en vellaget Long Island Ice Tea eller en god Gin&Tonic.

"Back in the days" var vi gode på både vorspiel, selve festen og nachspiel, og drinker ble mikset over en lav sko. Karlotte stjal ved en anledning barkartet på TGF (Fridays) grunnet sitt rikholdige utvalg av deilige drinker!! (mindre kriminelle forhold har en foreldelsesfrist på 10 år, så jeg velger herved å stå fram...!)

Det var den gang da....

Nå derimot er det lengre mellom hver gang shakeren blir tatt fram.

Karlotte begynner å bli rusten i barfaget.

Det beste eksemplet på det kom da hun på den ENE festen hun fikk med seg mellom amming av Ludvigsen og graviditet med Lillekarlotten GLEMTE en av ingrediensene i favorittdrinken!!! (det hadde ikke skjedd for 10 år siden....)Småbarnsliv og oppussing gjør ikke underverker for høy drinkføring, MEN dette har Karlotte planer om å endre på. Spriten og shakeren har fått en tildelt plass i hylla på kjøkkenet sammen med drinkbøkene og barkartet fra Fridays (oppskrift kan vel være greit å bruke, sånn i starten...)

Vindunkholder i zink fra House Dokctor er innkjøpt (det må tross alt matche stilen!)Og 15 flasker god vin ble smuglet over grensen her om dagen da Lokfører`n og Karlotte var på harrytur til "søtabror" for å bunkre opp litt andebryst, parmaskinke og andre godsaker. (eh...hva er egentlig foreldelsesfristen på grensekriminalitet?!)Er det feil å innføre happyhour??

Jeg tror personlig at tålmodigheten til Karlotte kan bli langt lengre ved både kveldsstell og barne tv med en god drink innabords!

Hei skål:-)

2 kommentarer:

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)