02.07.2011

Stairway to heaven...

Snille tante malte første strøket.


I sin pur unge ungdom (tror det det var i 8 klasse) var Karlotte med på en feiende flott danse/sang forestilling i UKM (ungdommens kulturmønstring for de som ikke jobber i skoleverket eller lignende!!) Hele greia gikk superbra. Vi gikk videre fra den lokale mønstringa i Namsos til fylkesfinalen på Inderøya og helt til selveste landsfinalen i Olavshallen, Trondheim!

Under fylkesfinalen ble Karlotte syk. Halsbetennelse og høy feber. Noen deltagelse på dansenummer var uaktuelt og dagen ble tilbrakt i salen som tilskuer. Det minne som er etset fast i hjernen til Karlotte etter denne dag er det middelmådige coverbandet som igjen og igjen og igjen fikk lov å øve på sangen sin - stairway to heaven. Den dag i dag er ikke den noen høydare å høre på, uansett versjon!!

Egentlig en digresjon som du sikkert har skjønt! Når Lokfører`n fikset kaffemaskin gikk Karlotte løs på siste strøk med lakk og maling på trappa opp til 2 etg. Nå er møbler blitt båret både opp og ned og det var på tide med et siste strøk.

Viser en liten smakebit fra "musikkstua" i samme slengen, ut i mot gangen. Flygelet har hatt en forhistorie på høyfjellshotell mellom Gol og Hemsedal og hadde både svimerker og ølringer som vitnet om det.  Ettersom Karlotte er ferdig med sin shabby chickperiode (og flygelet var i såpass dårlig stand at lite kunne forringe kvaliteten på klangen!) ble det malt med Jotuns Pure colour, farge industri grå.


Det kule arkivskapet som står forvist under trappa i påvente av å få komme på en bedre plass ble kjøpt nærmest usett (handling via skjermen på en Iphone gjelder nesten ikke!!), på nettbutikk i Danmark (Sophies butik) sammen med bl.a. lockerskapet i gangen og en mengde andre ting.

Den grønne døra er husets opprinnelige dør som var på framsiden av huset. Omtrent det eneste som var verd å ta vare på under rennoveringen. Litt morsomt at vi fikk brukt den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)