01.07.2011

The kitchen!!
Etter å ha tatt oppvasken i en bitteliten badevask og kokkelert på en 4kvm glassveranda uten vann og ventilator i 1,5 år har det å få et nytt, stort og deilig kjøkken vært nokså langt oppe på lista over "Ting vi gleder oss til bare vi blir ferdig med det h... huset"I slutten av mai kunne vi endelig ta i bruk 1 etg. I de to forrige husene vi har pusset opp (det kommer nok et innlegg eller to fra de ved en senere anledning) hadde vi en relativt hvit, chabby chick stil. Begge husene var gamle og godt bevart bak koreapanel og andre grusomme 70tallsoppusninger, så da harmoniserte det med perlestaffpaneler og fyllingsdører. Stilen var jo også på sin topp på det tidspunkt:-)I Landhandleriet var imidlertid utgangspunktet ganske så anderledes etter bandidos sine herjinger og flere tiår med manglende vedlikehold. Vi sto dermed mye friere til å velge hvilken stil vi ville ha.

Det deilige utgangspunkt! Der furudøra er står i dag komfyren. Vi ønsket denne gangen å skape et hjem med mer kontraster og et langt røffere uttrykk. Karlotte er fan av den mer industrielle stilen og Lokfører`n var med på notene, så det ble litt utgangspunktet for innredningen.
Kjøkkenet kommer fra Kvik og er  svartbeiset eik. Nå blir man muligens litt vel henrykt over sitt eget kjøkken etter å ha levd under kummerlige forhold i lengere tid, men jeg ELSKER konrasten med det svarte kjøkkenet mot betongen og de hvite glatte flatene ellers.

4 kommentarer:

 1. Aiai! Dette er et drømmekjøkken, ingen problem å skjønne at du er vilt begeistret. :)
  Keiserklem

  SvarSlett
 2. så utruleg fint kjøkken!!

  skulle ønske eg var så vågleg ;)

  blei tipsa om det fine kjøkkenet av chilli charm :)

  SvarSlett
 3. Hei Linn! Hyggelig at du liker kjøkkenet:-) Det føltes litt crazy å velge sort kjøkken men vi er utrolig fornøyde. Synes at rommet fortsatt er lyst og åpent, men det var nok lurt at vi ikke tok overskap. Følg med for nytt kjøkkeninnlegg med litt mer detaljer en av de nærmeste dagene!!

  SvarSlett
 4. Ser dere har byttet gulv. Hvilket gulv er det? Og er det malt?

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)