10.07.2011

Summer holliday - island oneKarlotte m/fam har foretatt "den store amerikareisen" og har kommet fram til den lille øya hvor Karlotte vokste opp, hjemme hos mamsen og papsen. To små, to store + en katt som ikke hadde kjørt mye bil før er glade for at det er et par uker til vi skal gjøre den strekningen av Norge på langs igjen:-)
Øya viste seg fra sin beste side i dag, med strålende solskinn og en deilig sommertemperatur. Byr på noen stemningsbilder fra det litt slitne fjøset+ noen blomsterbilder - har fått testet den nye macrolinsa litt i dag - moro!Lokfører`n og Karlotte fikk tatt seg en barnefri tur til "by`n" (Namsos!) og kost seg litt.


Høydepunktet på dagen var å endelig kunne beskue bestevenninne chilli-charms lekre, nye bolig. Der var det mye superkult å se på, en deilig atmosfære, en nydelig kake, enda nydeligere selskap og en forfriskende hvitvin!
Se chilli-charm@blogspot.com for å lese mer om hennes dyktige interiørkrumspring!
Karlotte glemte selvfølgelig kameraet da hun var på bytur, men har knipset noen fra hjemmet til mamsen.

Den sorte hylla er produsert av Lokfører`n og Karlotte og var en gave til jul.Ellers har mamsen "interiørsansen", noe som ikke minst vises på "hytta", den gamle trønderlånen som ligger på "island 2", en liten øy uti Vikna hvor vi forflytter oss til litt lengre uti uka. Skal lage noen blogginnlegg derfra. Fantastisk natur og omgivelser - litt Saltkråkanaktig;-)

Hjemme hos mamsen og papsen


Enn så lenge: NYT KVELDEN! Husk: du skal ikkje sova bort sumarnatta!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)