07.07.2011

What`s the time?

Karlotte har lett litt etter en kul klokke som kunne henge på kjøkken allrommet. Av alle steder fant jeg en på ellos.no. Hva synes vi?
Pakke ble bestilt og i dag kunne den plukkes opp på den lokale matbutikken. Hva hendte egentlig med postkontorene? Faktisk var det i sin tid postkontor i Landhandleriet!Liker den grafiske svart/hvit stilen om dagen. Det gjør seg bl.a utslag i stadig merking av saker og ting med Dymo maskinen. I bloggverdenen er muligens "Dymo trenden" i ferd med å bli "ut" men som den sylferske bloggeren jeg er føler jeg det er en fase jeg må igjennom;-)Jeg har laget meg en liten urtehagen inne på kjøkkenet og bare så Lokfører`n ikke skal komme til å putte mynte på tomat & mozarella salaten, fant Karlotte ut at det var best å merke de!
Ellers har Lokfører`n vært meget gavmild mot Karlotte i dag. Da undertegnede har surmult litt over dårlig bildekvalitet på bloggen, (selvfølgelig har dette KUN med utstyret å gjøre, og ikke noe med det faktum at Karlotte aldri har giddet å sette seg inn i hvilke innstillinger som finnes på kameraet...) kom han i dag hjem med ekstern blitz og makrolinse!

Testing av linse! 


Karlotte har lovet å lese bruksanvisningen. Tror jeg tar den med meg til Trøndelag på ferie...Så, da håper jeg bildekvaliteten skal forbedres fremover!

I morgen blir det "den store amerikareisen" (les: 80 mil biltur til trivelige Trøndelag med mann, barn og katt) Skal etterhvert ut til en fantastisk liten øy i Vikna hvor mine foreldre har rennovert en gammel trønderlån. Lover å komme med et innlegg eller to derfra!

Ønsker alle som er innom her en fin fin dag!

3 kommentarer:

 1. Jøss, Ellos er en glemt kilde! Ingen ting bedre var å bestille på postordne fra Ellos og H&M i gode gamle dager, da Domus og Cubus hadde enevelde i byen.
  Klokka var kul, men tror du henger litt etter i tiden på litt mer enn dymo merkingen :-) 2011 har det hvist blitt.... Hilsen døgnvill husmor, som også har gått amok med sin dymo :)

  SvarSlett
 2. Eh...what year are we in? Henger litt etter vist. Ikke rart en er akterutseilt på de seneste trendene;-)
  Har en tendens til å bli litt kluss i årstalla etter jeg begynte å tviholde på at jeg fortsatt er 29...
  I går ble lillebror 30 og har plutselig blitt ELDRE en meg:-) Fasaden slår sprekker....!!

  SvarSlett
 3. Den var ikke dum - Ellos må sjekkes med en gang :-) Og et år fra eller til - betyr jo ikke noe :-) God tur og god ferie!!! Klem; Heidi

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)