29.07.2011

Where the blog loving happens!

Karlotte & co befinner seg fortsatt på den "øde øy"så de store interiør-stuntene lar vente på seg, MEN Karlotte har juksa litt og knipset noen bilder før vi reiste nordover.

Dagens innlegg kommer derfor fra Landhandleriet:Opprinnelig var hovedinngangen på huset forran der hvor vi har fått laget en glassveranda etter rennoveringen. Denne er nå blitt en del av stua. Til bevaringsetaten i fylkeskommunens store fortvilelse tok vi oss den friheten å sette inn vinduer på hver side  der ute og fikk dermed en deilig, lys glassveranda med ISOLERTE dobble dører hvor det etterhvert skal bli en veranda utenfor. Da vi kjøpte huset sto fortsatt den originale døra (den dobble grønne som nå har fått et nytt liv inne i Landhanderiet, vist bla i inlegget "stairway to heaven" (ps: kan noen fortelle en fersk blogger hvordan man lager direkte koblinger til tidligere innlegg?!) Hovedtrappa til 2 etg sto opprinnelig der ute, men den hadde Bandidos fjernet og kvittet seg med før vi tok over.
Inni har det blitt plass til en deilig dagseng (fant ikke noe bilde hvor organiseringen av putene var bloggverdig - så det kommer senere!), en gammel pult og et lite bord. Skal komme tilbake med litt mer oversiktsbilder snart;-)

Karlotte har ikke helt fått bodd seg til enda og har stadig nye idèer til hvordan denne plassen alternativt kan innredes. Ikke minst innehar Karlotte ikke mindre en 3 (!) pulter som enn så lenge ikke har fått noen tildelt plass i huset. Spørs om det ikke blir salg på Finn.no etterhvert:-)

Har egentlig lyst til å ha en litt røffere pult der ute, men da må senga ut....
Trivielle problemstillinger- særlig i en tid som dette, men det er da ting jeg funderer på innimellom.Jeg fikk tøffet det opp litt med å sette inn en Tolix stol, vippbøtte og litt kontraster i svart.Det gamle barometret viser hvordan været blir. Om det blir stygt vær kommer mannen fram, ved fint vær kommer dama fram (tenk den tanken videre den som vil!) Barometret har stått til min kjære bestefar så lenge jeg kan huske og da han desverre døde her like etter nyttår var jeg så heldig å få arve det. Det blir et litt overaskende og morsomt innslag i interiøret, og ikke minst er det veldig mange gode minner knyttet til det!På tampen her må det nevnes at Lokfører`n er på vei tilbake etter jobbing sørafor en liten uke. Han har vært flink og gravd mye på tomta, så det blir spennende å se når jeg kommer nedover til uka.Kjære Lokfører`n har også bursdag i dag!! Karlotte og barna har svingt seg på morgeskvisten og bakt Kvæfjordkake med friske norske bringebær inni (Favoritten til Lokfører`n) Nå blir det en hygelig bursdagsfeiring i helga før vi etterhvert setter nesen hjemover til Landhandleriet.Ønsker alle dere som titter innom her en fin helg!! Klem fra Karlotte.

2 kommentarer:

  1. Godt å følge med på bloggen så lenge dere er bortreist:) Det blir så utrolig fint hos dere! Jeg håper jeg får sett OPPVASKMASKINEN (og selvfølgelig resten av 1. etg) før jeg nedkommer:)
    Nyt siste rest hos mamsen og papsen!
    Klem

    SvarSlett
  2. Takk takk Lottemor:-) kanskje vi skulle prøvd å få til en lunsj til uka? Vi er tilbake på onsdag for da beg Lokfører'n på jobb igjen. Hils Bamsen så masse og ha en fin helg, klem Karlotte.

    SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)