27.10.2011

When the cat`s away, the mouse dances on the table!

Katten Dora på vei inn under Landhandlerieiernes elskede Ilve for en liten statussjekk...
Overskriften lyver nemlig ikke. Til tross for Doras gode innsats for å holde eiendommen musefri var det noen rakkere som hadde funnet seg en fin, fin løype opp fra kjelleren - inn i spiskammerset- inn under kjøkkeninnredningen og opp i søplebøtta for å leve livest glade dager der hvor katten ikke kommer til!

Karlotte kan ha gjort et par av dem døve når hun tidlige morgener i halvsøvne har lukket opp skuffen for å kaste noe. En morgen tok hylet så av at hun skremte begge ungene til å begynne å gråte. Pedagogisk av en pedagog som egentlig ikke er noe sælig redd mus en gang...hva var det liksom?!!

Resultatet ble full demontering og stygge flashback til totalrennoveringen. Småtraumatisk var det faktisk, men deilig at kjøkkenet atter en gang er på plass! Bare kjedelig med alt arbeid man må gjøre to ganger.

Da er det godt å ha fått besøk av supervenninde Chilli-Charm fra Trivelige Trøndelag. 40minutter etter ankomst til Landhandleriet poppet vi en flske rosa musserende og idemyldret ivei om interiør. Resultatet: En opprøffet gammel skjenk, en god del ommøblering, ombytting på stort sett all nips i huset og følelsen av et "nytt" hus. Deilig med noen friske og kreative øyne:-)

Ha en fin kveld folkens!!

Klem fra Karlotte

11 kommentarer:

 1. For et kaos det må ha vært for dere! Og så kjøkkenet da! Der man har mest av ting! Godt å høre at du har fått hjelp og at det endte godt :) Digger kjøkkenet! Den skjenken var bare superfin! Med fine fatet, lykten og blomsten. LOVE!

  Ha en fortsatt super duper kveld!

  Klem Lene

  SvarSlett
 2. Uff, nå synes jeg virkelig synd på deg og Logføreren... Godt det endte godt og at katten Dora har erklært kjøkkenet for musefritt:)

  Digger huset ditt Karlotte og jeg kommer gjerne på besøk, men først sees vi hos Hviit. Gleder meg!

  Ønsker deg en riktig god helg kjære du!
  Klem, Pernille

  SvarSlett
 3. Oioioi, det må ha vært mye jobb!!!
  Dere er flinke, kjekt med gode venninner :)

  Det blir superkoselig å møte deg i Oslo, gleder meg!

  Klemmer fra Silje

  SvarSlett
 4. Oioioi, såpass ja!! Kjedelig...... :/

  Og så synd du har opplevd dårlig kvalitet med PdL, det har vært et par plagg her også, men prosent i forhold til det jeg har kjøpt... minimal. ;P

  Håper dere får en fin helg! :D

  SvarSlett
 5. Hopp & sprett & tjo & hei og bossposane deler seg... Ai ai ai - me har to kattar, berre for sikkerhets skuld ;) Eg kan godt forstå at pedagogen vart litt tilsidesatt når du får ubudne gjester i bosset.

  No er det straks helg gitt, og du har fin-fint besøk ser eg. Kosa dåke masse masse! Eg reiser med smågutane til Stord for å besøke mamma og pappa i helga :) Gleder meg ein heile haug. Då skal eg ut med barndomsvenninner og det er alltid like kjekt.

  Klem klem <3

  SvarSlett
 6. Åhhh jeg er heldig at du fant meg! Kjempe hyggelig melding du skrev til meg, og kjekt du liker bloggen min;) Og jeg liker din, så nydelig hus dere innreder og fikser opp. WOW-sier jeg! Jeg legger meg som følger, og kommer innom snart igjen.

  Klem

  SvarSlett
 7. Uff da, ikke noe gøy med mus - forstår godt at du skriker :-) Så flittige dere er, du og Chili Charm! Kos dere :-) Klem; Heidi

  SvarSlett
 8. Hehe, og uffda!:/ Ler fordi det var så morsomt skrevet! Men det er klart det ikke er noe særlig stas med mus på kjøkkenet!
  Der jeg bodde tidligere, tok vi av dage hele 7 mus! Stakkars små! Nå har jeg katt, men ingen mus i hus som han kan jage...
  Kjekt at du fikk koselig selskap:)

  Takk for den fine premien som kom i posten her for en tid tilbake! Har vel ikke takket før nå..!?! Har pc-problemer, som irriterer vettet av meg - så bloggelesing/kommentering har blitt en litt slitsom affære:( Får håpe det blir orden på det snart!

  Ønsker deg en fin, musefri, helg!;)
  Klem, Janni
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 9. Hei på deg.
  Uff, så kjedelig.
  Skjønner godt at pedagogen skrek opp, selv om det ikke var pedagogisk...
  Så koselig med besøk fra Chili Charm, kjekt å få flyttet og endret litt på ting og tang ;)
  Ønsker deg en riktig fin, og musefri, helg;)

  SvarSlett
 10. Oioi, skjønner godt at du skvatt jeg! :) Man vil jo helst ikke ha mus inn i hus :) Dora (the Explorer) er forresten vår snart toårings store heltinne, inspirert av storesøster og han får aldri nok av Dora :) Ha en fortsatt herlig helg og tusen takk for de koselige kommentarene du legger igjen hos meg, det setter jeg stor pris på!! Klem

  SvarSlett
 11. I alt dette muse-kjøkken-kaoset legger jeg kun merke til lampa over spisebordet. Mener jeg i min tetteste ammetåke foreslo å prøve den der, kan jo være jeg har drømt??? Men uansett, det ser ut til at den passer veldig godt der den henger altså! Dette må sjekkes torsdag :D

  Klem

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)