10.10.2011

The last summer flower


Karlotte fikk endelig tatt et lite grep på trappa og byttet ut de visne stemorsblomstene med noe mer tidsriktig lyng, mose og kongler. Nå er inngangspartiet klar for høst og vinter og de siste sommerblomstene ble plukket inn og står og sprer litt sensommerstemning på kjøkkenet!Ønsker deg som er innom en riktig fin dag og en god uke! Tusen takk for alle de fine kommentarene dere legger igjen, det setter jeg stor pris på!! Klem fra Karlotte

6 kommentarer:

 1. Så fine sommerblomster du har enda da :)
  Koselig og høstlig inngangsparti også :)
  Ha en fin mandagskveld!

  SvarSlett
 2. Ja no er hauset på vei - det er ikkje tvil om det altså! I dag har me hatt nokre regnbyger som ikkje likna grisen, heldigvis har dei gått fort over.

  No har eg virkelig lyst å mala i grått heime også, det skapet ditt frå innlegget i går har gjort inntrykk kan du sei :) Men du, ein ting, det teppet som du har i stova, det er stripete i lyst, brunt og grått trur eg, er under salongbordet. Kvar har du kjøpt det? VIL HA! Hehe :)

  Klem Eli <3

  SvarSlett
 3. Og det er altså HAUSTEN som er på veg... ;) Ikkje hauset, hehe, touch er ikkje alltid like lett ser eg.

  SvarSlett
 4. Og så EIN ting til - for alle gode ting er jo tre... Korleis får du lagt inn den koselige helsinga på "Legg inn en kommentar"? Eg har også lyst å skriva noko kjekt der :)

  SvarSlett
 5. Så nydelige blomsterbilder! Jeg elsker stemor og fioler:) Sår noen nye sorter hver vinter:) Gleder meg allerede:) Ønsker deg en god uke. Klem Ellen.

  SvarSlett
 6. Hei på deg.
  Så koselig med litt sommerstemning i oktober! Flott høstpyntet inngangsparti ;)
  Veldig koselig blogg du har! Legger meg til som følger, for her kommer jeg med glede tilbake.
  Ønsker deg en riktig fin tirsdagskveld.

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)