13.10.2011

Music to my ears?

Karlotte liker å innrede. Oftes er de fleste rom og flater ferdig innredet i hodet lenge før rommet er ferdig. MEN det er EN plass hun sliter skikkelig med, nemlig "musikk stua" - der hvor flygelet står. Synes det er fryktelig vanskelig å vite hva jeg skal ha der. 
Våkne sjeler legger kanskje merke til at dette ble knipset før glasskapet ble malt;-)

Vi har egentlig bra med sitteplaser med de to sofaene vi har og noen stoler i tillegg så Karlotte har litt lyst til å bruke det som et skikkelig musikkrom og ha trommesettet sitt stående framme sammen med flygelet og gitarene, sterioanlegg og cdsamling. 
Karlotte baklager sterke scener...dette er nemlig stedet ting som skal males til Karlottes Butikk og annet overskudd og varelager har vært plassert en periode!

Tenker at noe kunne vært gjort med den endeveggen sjenken med orkidèene står og tenker da litt på en plassbygd åpen reol som går over hele veggen. Gjerne laget i litt grov plank som er beiset med plass til eplekasser innbygd nederst til leker og rot. Tenker den skal romme sterioanlegg, litt bøker, blader og noe utvalgt nips. 

HVA TROR VI?? Innspill mottas med takk:-) 

6 kommentarer:

 1. Koselig med det flygelet, fin farge på det. Åpen og luftig stue, me like :) Hadde vært litt kult ja med trommesett der borte, så får man en liten musikk krok! Spennende å se hva du finner på! Gleder meg til å se.

  Fortsatt fin dag!

  Klem Lene

  SvarSlett
 2. Så herlig med et musikk rom! Her var det vakkert:) Blir spennende å følge med på innredningen:) Klem Ellen.

  SvarSlett
 3. Vi gleder oss til å spille i kroken! 1-åringen viser seg til å være gal etter trommer, så mens jeg er på interiørshopping så kan jo du lære bort et triks eller to ;-)
  Jo, blir bra med en røff hylle der. Kan du sende håndtverkeren hit etter endt oppdrag?!
  Klem

  SvarSlett
 4. Syns det høres ut som du har gode planer for plassen!
  Uansett hva du bestemmer deg for, vil resultatet bli bra :) Er ikke det godt å tenke på, snuppa? Du er jo så flink!

  En hylle vil nok gjøre susen! Og den vil nok ikke virke for voldsom heller, da den veggen er noe tilbaketrukket i utgangspunktet.

  Gleder meg til å se hva du bestemmer deg for!

  Klem

  SvarSlett
 5. For ei herlig stue&musikk-stue du har! Kan tenke meg at det ble eeenda lekrere når skapet ble malt :D
  Du har altså så utrolig mange fine møbler og du er sååå flink, og kan jeg tillate meg å si at jeg er sjalu på takbjelkene dine?! :D Fantastisk!

  Gleder meg til å se mer av prosjektene dine : ))

  God helg <3 Klem fra Silje.

  SvarSlett
 6. Åh, heldige HELDIGE Karlotte som har så stor og kjekke stova :) Me har ei bitte lita pingle-stove, og den er ikkje lett å hverken møblera eller ommøblera. Eg trur det blir kjempe bra med musikk-krok, så kjekt :) Så kan dåke ha framføringar for gjestene i sofakroken vettu, kan dåke spela julesongar på piano og laga skikkelig godstemning i Landhandleriet. Gleder meg til å sjå kva du pønsker ut, du kreative kvinne :)

  Klem Eli

  PS! Gratulerer så mykje til Lille Karlotten, skjønne snuppa. Eg håper ho fekk alt som ho ønska seg :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)