20.10.2011

New diningroom furniture`s anyone?!

Hallois!

Karlotte har et aldri så lite overskudd av møbler. Det var jo sånn Karlottes Butikk kom til verden. Dels har dette med at Karlotte ikke klarer å gå fra et godt kjøp, eller kupp om du vil. Dels at Karlotte har skiftet litt stil på innredninga i Landhandleriet fra den litt mer staslige og romantiske stilen som var på Gården med den enorme, men slitne bygningsmassen!!

 Siste skudd på overskudstreet er en gammel spisestue. Laget i Sarpsborg for mange, mange år siden. Den er veldig klassisk og enkel i stilen og Karlotte har vært veldig fornøyd med den.

Den har fått seg en aldri så liten oppdatering fra sliten hvit til mer tidsriktig industriell grå fra Pure Colour, Jotun. Stolene har fått nytt trekk i hvit naturlin (veldig enkelt å skifte trekk på den faktisk!)

Det har vært en liten prossess dette da, som det meste annet. Nå er utfordringen oppbevaring, for hvor setter man en hel spisestue man ikke har plass til?? Man prøver å selge den:-)

En aldri så liten reklamering av spisestue til salgs her i dag altså, men også en dokumentert prosess...!

Bordet er 113cm bredt og måler 195cm langt når alle tre platene i på. Hver plate er 39cm bred.  Bordet er utrolig lite og nett uten platene også om man ikke har plass til å ha det utslått til daglig! Se bare her...


Nå regner jeg med at dere flinke bloggdamer (og keiserlige gutter) der ute har spisestua deres under full kontroll, men om dere skulle vite om noen som er på utkikk- si for all del i fra!!!

Nå skal Karlotte kjøre å hente helgenesøket sitt. Blir nok ikke mer blogging før over helga herfra, men ønsker dere alle en strålende fin helg:-)

Klem fra Karlotte

11 kommentarer:

 1. Kjempe fin spisestue =) Grått er stilig!! har selv malt kjøkkeninnredningen i omtrent samme farge =) Ha en fin kveld!!

  SvarSlett
 2. Kjempefin spisestue. Skulle ønske jeg hadde plass.. :) Lykke til med salget!

  SvarSlett
 3. Hadde jeg hatt plass... Lekker spisestue.
  Ha en magisk helg!

  SvarSlett
 4. Den var virkelig smakfull og enda finere i grått enn hvitt! Var inne og tittet på den andre bloggen din også, så mye flott du selger. Kunne jammen tenkt meg en tur innom butikken din ja, og sikkert ikke vanskelig å svi av noen lapper hos deg =)

  SvarSlett
 5. Ergerlig - følgerknappen er ikke tilgjengelig på bloggen din i dag, det hender den forsvinner og så kommer den like plutselig tilbake. Jeg får bokmerke siden istedet så jeg kan titte innom igjen en annen gang. Takk for titten, det har vært en fornøyelse =)

  SvarSlett
 6. Den var kjempe fin.. Pris? Trenger ny spisestue:)

  Anette:)

  SvarSlett
 7. Lykke til med salget:) Spisestuen er knallfin i ny drakt og får nok raskt ben å gå på! Klem, Pernille

  SvarSlett
 8. Tusen takk for koselige kommentarer!! Anette: Jeg har lagt ut spisestuen for 5700kr. Mener det er mye møbler for pengene:-) Ta deg gjerne en tur for å se den i "real life" om du har lyst. Så på profilen din at vi nok ikke bor så langt fra hverandre:-)

  God lørdagskveld, klem fra Karlotte

  SvarSlett
 9. Karlotte; jeg bor i lørenskog... Har jobbet i bhg til dine barn;) så vet du hvem jeg er:) skal vurdere og komme og titte:) s-a har tatt over min jobb;)

  SvarSlett
 10. Spisemøblemanget ble veldig fint på mitt kjøkken. Supert. Tusen takk!

  SvarSlett
 11. I like reading a post that will make men and women think.
  Also, thanks for allowing for me to comment!
  My page click through the next web page

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)