23.10.2011

Karlottes hjem - the name!

Etter å ha lest alle de fine historiene om hvordan bloggnavnene oppstod på den fine bloggen til mrs - Hardy tenkte jeg å slenge meg med!
Kjære bestemor, Ragna Karlotte med en liten Ludvig Thomas (Ludvigsen) på fanget! 
Karlotte navnet har fulgt denne frøkenen i mange år. Først og fremst fordi min kjære bestemor het Ragna Karlotte. Hun er den originale Karlotte!! Bestemor var den beste bestemor jeg kunne ha hatt også synes jeg Karlotte navnet var så fint. Da jeg startet cafè i Oslo i 2005 ble den døpt Karlotte Cafè & Lunsjbar.


Siden døde bestemor brått sommeren 2008. Da var Ludvisgen ett år og jeg var gravid med nr 2 som vi ikke viste om var jente eller gutt. Da vår lille frøken kom til verden i oktober samme år ønsket jeg å ha med Karlotte navnet og "Lille Karlotten" ble døpt Milla Karlotte - etter bestemor, ikke cafèen som noen kanskje trodde!

Da jeg tok steget og startet bloggen tenkte jeg først på å kalle den Landhandleriet, men dette var opptatt så da falt det naturlig å bruke Karlotte navnet, også fordi mitt firma heter det.
Opphavskvinnen i kjent bloggpositur;-) 

Jeg har brukt navnet noen ganger, men aller koseligst er det at jeg så ofte tenker på bestemor fordi jeg bruker det så mange, mange ganger hver dag siden vi har fått vår egen Lillekarlotten!!!

Lag en fin uke folkens, klem fra Karlotte ("den tredje!")

4 kommentarer:

 1. Kjempefint bilde av Ludvig og Mormor! :)
  Janne

  SvarSlett
 2. SÅ hyggelig. Tenker bestemor hadde vært stolt jeg. Ha en flott dag videre!
  Klem

  SvarSlett
 3. Takk for koselige kommentarer! Koselig med søskenbarn!!

  SvarSlett
 4. Syntes og at Karlotte er et kjempefint navn! Koselig med gjenoppkalling som gir gode minner av en kjær bestemor. :) Ha en fiin fredagskveld! klem Lillian

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)