06.10.2011

Story from the road!

Som tidligere nevnt hadde Karlotte en aldri så liten "road trip" i går. Tur/retur Alvdal med en liten interiørstopp på Rena ble det (valgte å utelate smågodtkjøpet på Kiwi Rælingen, men ærlighet varer lengst, sier man ikke så?!!) Med bilen fullastet av babyutstyr til lille niese Mia, radioen på full guffe og baksetet fri for små barn dro Karlotte ivei:-)

Møtte Lillesøster på Alvdal hvor vi tok en lunsj på en cafe/husflidsutsalgssted. Mye fint til salgs hvis man liker tova ting med stiv prislapp eller lokale jegerprodukter, men Lillesøster og Karlotte forvillet seg heller inn på den lokale blomsterbutikken på Alvdal etter lunsj, hvor de som i så mange andre blomsterbutikker også hadde litt interiørting til salgs - O LYKKE!! 

Karlotte var egentlig på et begrenset budsjett i går, men noen småting måtte da bare få bli med hjem. Imellom oransje "bestemorsblomster" og petuniaene sto nemlig noen fin fine eksemplar av den stadig mer populære "bloggblomsten" COROKIA! Karlotte kunne ikke la sjansen gå fra seg og tok også med en blå/grå blomsterkrukke med et veldig søtt zinkfat under. I Landhandleriet går det litt imot mørk grå/blå om dagen sammen med støvede lillatoner, grått og sort som kontrast selvfølgelig;-) og den nye blomsterpotten vil passe så fint inn sammen med den nye fargen på glasskapet!


Kjøpte med en deilig pukka te og to enkle små vaser fra House Doctor også.

På vei ned igjen kom Karlotte på at hun en gang gjorde et ganske bra kupp på gamle eplekasser på blomsterbutikken på Rena. Karlotte har en "grande plan" av et prosjekt på den ene veggen i musikkstua hvor noen slike kasser spiller en vesentlig rolle og ringte til butikken. Damen i butikken var snill og ordnet og fikset litt slik at 4 kasser fra utstillingen ble til salgs. Da Karlotte kom innom klarte hun å se enda en kasse og resultatet ble 5 flotte, gamle kasser til en langt hyggeligere pris enn hva f.eks tilsvarende blomsterkjede selger de for på Sandvika storsenter!! (nå vet Karlotte det er ei bloggføken som fikk tak i slike kasser til 30!!!kr stk, men det kan hun ikke tenke på uten å også tenke: lei en lastebil og fyll den opp! ;-) 

Nå skal Karlotte ordne og fikse litt i heimen. Plante litt høstplanter på trappa og ikke minst stæsje det nymalte glasskapet - GLEDE! 
Stua ellers ser ut som et bomba ho..hus, fylt opp med møbler som venter på et malingsstrøk før de skal videre ut på Karlottes Butikk. Det fine med møbler er at de ikke løper noen vei...må bare passe på å ta bilder den andre veien:-)

Ønsker deg en fin fin dag, klem fra Karlotte

8 kommentarer:

 1. Denne blomsten leiter jeg etter! Den er jo så fin. Spørs om ikke jeg må på langtur jeg også :)

  klem Nina

  SvarSlett
 2. Grattis med blomst! Den fineste blomsten jeg vet om! :)

  Ønsker deg en nydelig dag!

  Klem Lene :)

  SvarSlett
 3. Da er du og lykkelig eier av fineste planten hi, hi.
  Høres ut til å ha vært en begivenhetsrik gårsdag ;)
  Heldig med kassene og lykke til med malingen av skapet.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 4. Heldige du som fant Corokia! :) Takk for koselig kommentar i bloggen min :) De fleste av plakatene har jeg tenkt å gi uten ramme i julegaver, så kan de som får de kjøpe ramme selv etter smak :) Ha en super torsdagskveld!

  SvarSlett
 5. Tuuuusen takk for kjempefin kommentar! Jeg blir så glad : ))

  Liker bloggen din innmari godt, og den planten er SÅ fin <3 Kjempefin i den potta!

  Klem fra Silje.

  SvarSlett
 6. Hihi, fining :) Eg har også kjempe lyst på ein Corokia og lurer på om eg skal sjå om eg finn ein i morgon, då skal Herr Fryd og eg på shopping, og me skal beint fram flotta oss og spisa middag ute i morgon - med gutta boys såklart :)

  Når det gjeld boktips min gode blogvenn... hmmm... Om du liker krim så er Camilla Läckberg sine bøker lettleste og spennande, dei anbefaler eg. Om du likar litt meir rosa bøker så kan eg anbefala "Øya" av Victoria Hislop eller "Drømmehjerte" av Cecilia Samartin. Ei bok som eg verkelig slukte er "Mengele Zoo" av Gert Nygårdshaug.

  Lykke til med lesinga :) Og med måling av ymse ser eg :)

  Klem klem, Eli

  SvarSlett
 7. Gratulerer med verdens tøffetse blomst;) Jeg er også på jakt og håper den dukker opp snart!

  Klem, Pernille

  SvarSlett
 8. Super gode fund - og dejlig dag med masser af hygge.
  Kig gerne forbi mig, så kan du se, hvordan jeg bruger gl. æblekasser og ikke mindst har shinet dem up

  Pist vidste du min blog fylder 1 år d. 8 oktober - det kan blive til mange gave til de der er med.

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)