30.10.2011

Soft saturday...eh, sunday!

Hallois godtfolk!
Her skulle overskriften ha vært Soft Saturday, men så var det en liten barnehånd som bestemte seg for å leke med overføringsdupetitten som får bildene til Karlotte fra kameraet til mac`en...
Etter storstilt leteaksjon fant vi den til slutt innerst, under sofaen!!

I Landhandleriet har vi tatt det rolig i helga. Lokfører`n har arbeidshelg og trønderbesøket har reist oppover igjen. I går morges tok Lillekarlotten av seg bleien!! Pottetrening står derfor i hovedsetet her og vi er aldri langt unna et toalett;-)

Vi har ellers satt igang med å rennovere 2 etg, der vi bodde mens vi tok 1 egt. Første rom er Lillekarlotten sitt som skal bli til gjesterom. Lillekarlotten har flyttet inn på nyrommet til Ludvigsen under arbeidet.

Fant et veldig fint gammelt tregulv under den forferdelige laminaten! Nå blir det og rette opp vegger og tak, isolere, plaste, gipse, sparkle, pusse og male....blir litt matt ved tanken, men det skal bli bra å endelig komme i gang og forhåpentligvis bli helt ferdig med rennoveringen en gang;-)

Delen vi tar løs på nå skal bli til gjesterom, to store soverom, to bad og en loftstue. Mao litt jobb!

Lillekarlotten og Karlotte bakte rundstykker i går mens Lokfører`n rev rom og Ludvigsen sjekket om avbitertang virker på ledningen til arbeidslyset. Det gjorde den!! Må begynne å følge litt bedre med her vist:-)

Ellers er ikke våre barn innstilt på vintertid merker jeg. Kjennes ut som klokka nærmer seg 4 her og en kjapp titt viser at den er 12.40. Tror vi må prøve å få tatt en tur i skogen eller noe!

Hva har du gjort i helga da?
Med ønske om en fin kommende uke og god søndag<3
Klem fra Karlotte

4 kommentarer:

 1. Oi oi.. blir spennende å se hvordan rommet blir til slutt :0)

  Godt å høre at det er flere som sliter med overgangen etter stilling av klokka. Her var det opp kl 6.00 sharp etter ny tid, og det har gått i ett siden vi stod opp. Føles rett og slett som det snart er barne tv tider ja, men neeeeida. Klokka er jo ikke 14 engang. Puh.. Heldigvis fikk unga litt besøk av noen kamerater nå, så da kan de sitte å pusle med lego ei stund. Mor trenger ei lita pause nå merker a ;0)

  Strålende søndag videre til deg
  klem Jane

  SvarSlett
 2. Så spennende å følge med på utvklingen!!

  SvarSlett
 3. Så mye vits var det å koste opp gun-erkuler på gulvet etter laminamasakeren og ditto rivig av hus ;-)

  Takk for tillatelsen, og synes slettes ikke at Karlott'n bildet var noe å gremmes over. Fiine jenta :) ( kunne ha vært Bridget Jones bildet som var der i stedet ;-)

  Du de rundtsykkene så jo så gode ut! Oppskrift?

  SvarSlett
 4. Så avbiter tanga funka greit altså? Ikkje verst, hehe :) Heimelaga rundstykker såg veldig godt ut, har ein storebror her som ikkje er veldig glad i brød, så oppskrift hadde vore knakande kjekt ja :)

  Klem Eli

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)