31.10.2011

The legacy!

Julen for to år siden fikk Karlotte (eller Monica som hun jo egentlig heter!) så koselig julegave fra tante Liven! En bok full av hennes beste oppskrifter. Først og fremst kaker og bakevarer, men også noen utvalgte matretter. Tante Liven er en racer på kjøkkenet både med kaker og mat, men ikke minst lager hun de lekreste koldtbord! Litt politisk ukorekt navn på øverste oppskrift, men så stammer den fra litt eldre dager;-)
Rundstykkene Lillekarlotten og Karlotte bakte i helgen kom fra kokeboka til tante. Karlotte elsker å bake, man har av en eller annen grunn fått for seg at hjemmelagde rundstykker har en lei tendens til å bli både tunge og harde. Det ble ikke disse!! Nå er fryseren fylt opp. Det tar tre minutter på tining i micro på morgenen så er det "ferske" rundstykker i matboksen til både store og små!

Tusen takk for de fine kommentarene dere legger igjen- det gjør det gøy å blogge!
Velkommen også til dere nye følgere <3

Klem fra Karlotte 

4 kommentarer:

 1. Hei på deg! Enig med deg, elsker sort og hvitt selv om dagen, og det hadde jeg aldri trodd;) hihi... knall kjekk gave og få;) hadde satt pris på en slik gave. Kjekt du er innom hos meg forresten.

  SvarSlett
 2. Hei snuppa!
  ENDELIG! Jeg har jo ikke fått vært på bloggen din på aldri så lenge! Så deilig å lese litt her og drikke kaffe en tirsdag formiddag mens poden sover og taklistene tørker... Har vært supereffektiv -får vel igjen for det senere i dag :)

  Det er så godt å lese bloggen din. Du er flink, Monica (er det lov å bruke riktig navn???). Gleder meg masse til torsdag!

  Ha en strålende dag tross grått vær... Selv skal jeg treffe barselgruppa mi for første gang.

  Klem klem

  SvarSlett
 3. Ha, ha, ha!!! Glemte HELT å kommentere innlegget ditt! Ingenting er som varme rundstykker til frokost :) Disse så kjempegode ut, spørs om jeg ikke må prøve ut denne oppskriften!

  SvarSlett
 4. Hei!
  Leste om oppussings-prosjetet deres hos "Mammas hus" i dag, og følte jeg måtte ta turen innom. Syns jeg kjente igjen huset på bildet...
  Vi bor nok ikke langt unna hverandre...hvis jeg tenker riktig bor jeg i nabokommunnen;)

  Vi ses i morgen hos Hviit...ser du skal dit:)

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)