02.11.2011

Fresh pair of eyes!


Karlotte hadde jo så fin fint besøk av Chilli-Charm forrige uke. Når disse to møtes oppstår det kjapt en veldig kreativ meningsutveksling som ikke sjelden ender opp med å flytte om på ting, ta bort ting, tilføre ting, flytte om på møbler osv, osv!! Denne gangen var sogar en varmluftspistol og noen sparkelspader, i mangel på malingsskrape, med i bildet.
Chilli-Charm in action!
For en sliten Lokfører som satt og halvsov i den andre stua var dette dårlig nytt, og ganske riktig, han måtte til pers han også. Resultatet: Den ikke så pene hovedtrømledningen som så smukt har hengt i taket et drøyt halvår her ble tatt ned og lagt langs veggene på gulvet isteden! Resultetet: Mye finere bilder da gitt:-)
Denne første stuedelen man kommer til i Landhandleriet har ikke Karlotte vært helt fornøyd med innredningsmessig. Spesiellt har området hvor flygelet står vært vanskelig, men sofagruppa og omkringliggende områder har heller ikke på langt nær vært optimale - før Fr Chilli kom på besøk:-)
Karlotte og katten Dora kuler`n i sofaen mens Chilli tester kameraet. Eh...nå var ledningen kommet dit ja...sånn var det!
Ved å røffe opp den gamle sjenken, sette det gamle franske flueskapet oppå og stæsje med litt tøffe ting ble det mer ballanse i rommet. Det ble ikke bare møbler på en side, slik det var før! En gammel gardintrapp arvet fra en god venninde fungerer som dekorativ oppbevaring for pledd og skinn. Brettbordet som før sto ved Rivera Maison stolen måtte ryke til fordel for å bli stæsjellement på sjenk mot tømmervegg, og en liten kabeltrommel Karlotte knabbet i en grøft en halvmørk aften tidlig i vår fikk komme inn i steden.

Mr Hjort fra Otterøya (Karlottes hjemsted) fikk komme opp på veggen over glasskapet,  med lyslenke på seg til og med! Ellers ble det tatt bort en del smånips. Karlotte kalles internt for nipsdronninga og er kjent for gjerne å kjøpe med nye ting hun liker i antall 3 eller 5, bare sånn i tilfellet hun skulle kome til å angre seg på at hun ikke kjøpte flere - noe som har resultert i en ikke direkte minimalistisk stil;-) Da er det så deilig å få inn et par friske øyne og en sparringspartner som kan renske opp litt, og som tenker på samme måte og liker den samme stilen!


Riktig så gøy hadde vi det - og til og med Lokfører`n måtte være enig i at det var deilig å slippe å se ledningen henge fra taket.
Det kommer til å dukke opp noen oppdateringsinnlegg fra Landhandleriet fremover. Karlotte skal bare paralellt gjennomføre noen malingsprosjekt mm rundt omkring i huset før det kan blogges om:-)
Men aller først ventes koselig besøk av superwoman Lillekatt i kveld, og ikke minst: Karlottes første bloggtreff i morgen- og for et bloggtreff det kommer til å bli!!!

En god dag ønskes deg som er innom!

Klem fra Karlotte 

10 kommentarer:

 1. Så fint! Gleder meg til flere spennende proskjekter:)

  Vi ses i morgen:)...hos Hviit:)

  SvarSlett
 2. Så mye lekkert!!! Nydelige bilder! Dere har det så fint!

  Gleder meg til å treffe deg imorgen! Blir morro :)

  Klem Lene

  SvarSlett
 3. Kos dere i morgen. Blir sikkert kjempebra :)
  Kan jeg spørre om et litt rart spørsmål ;)? Kan du måle diameteren på kabelrullebordet ditt? Jeg har en kabelrulle stående også, men jeg lurer på om det kanskje kan finnes en som er litt mindre :)
  Ha en fin kveld!

  Kerstin

  SvarSlett
 4. Hvor skal jeg begynne....?!
  Så mye kjekt!

  Det første som slo meg var at fyy for et lekkert fat som står oppå kommoden! ...og salongbordet ditt! Du har i det hele tatt SÅ mye lekkert som jeg kunne tenkt meg å ha...

  Jeg kjenner meg forresten igjen i denne "må kjøpe to eller flere... tenk om jeg en gang i fremtiden trenger mer enn en?!" I noen tilfeller har jeg til og med kjøpt 6 like.. Håpløst! (Jeg får skylde på at det var salg...)

  Gleder meg til flere prosjekter!

  Kos deg på bloggtreff <3 Klem fra Silje.

  SvarSlett
 5. Jeg synes du har det kjempefint Karlotte:) Stuen din er fresh og tøff med herlige interiør detaljer:)

  Gleder meg til i morgen, det blir så kjekt å hilse på deg igjen.

  Klem, Pernille

  SvarSlett
 6. Hoho, jeg liker at jeg er superwoman! Men jeg føler den tittelen blekner litt i forhold til HUSET ditt!! Oh LORD!! Helt fantastisk! Jeg var så gira når jeg kom hjem i går at jeg måtte vekke Herr S. og fortelle han om alt EN GANG TIL etter at han hadde sovnet :-) Sees etterpå, søta!

  SvarSlett
 7. Eeeeeeeeeeeeelsker heimen din, Karlotte! Kan eg få bu hos deg? Evnt. kan du komma til Stavanger og karlotte huset mitt litt? Berre bitte-bitte litt?

  Ha ei super god helg!

  Klem Eli

  SvarSlett
 8. WOW, for et fantastisk hjem du har!! Sååå mange fine detaljer!!! Forstår at du bor på Romerike et sted, stemmer det??
  Jeg også :)

  Hilsen fra Stine

  SvarSlett
 9. SÅåå nydelig!! Må bare se og se og se. Jane

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)