18.11.2011

Don`t mess(ing) with me!

Ok, Karlotte bør kanskje få sjekket hodet for lavt omløp når det gjelder fengende blogginnleggoverskrifter - hun skylder på dårlig form!! Uansett, i mangel på noen ferske bilder ble dagens innlegg rett og slett viet det faktum at det den siste tiden har sneket seg inn ellementer av messing inn i interiøret i Landhandleriet. Den store,  gamle håndhamrede blomsterpotten ble handlet inn på et bruktsalg for sikkert 3 år siden. Karlotte har ikke vært helt sikker på om hun likte den, helt til hun plutselig en dag savnet den og tenkte at det var akkurat DEN hun trengte for å få ting på plass. Er det ikke rart hvordan interiørsmaken forandrer seg?!
Puten fra Day var et kupp på 70% salg som Chilli så elskverdig og snilt lot Karlotte få kjøpe under et besøk til Trondheim og Cornelias hus. Siste messingellement som har sneket seg inn er en slags bjellesak i sort og messing som ble funnet på hytteperlen i Vikna når de tok over den da falleferdige trønderlånen for 10 år siden. Karlotte fikk sneket den med seg ned til Landhandleriet i sommer og syntes den passet fint der på skapet (det skal nevnes at DEN ikke er Chilli-approved!).
Karlotte og barna sitter i skrivende stund på barndommens øy utenfor Namsos. Turen opp gikk over all forventning, dårlig form til tross. Tror Karlotte må ha verdens mest tolmodige reisebarn. 9,5 timers biltur med bare to tissepauser på bensinstasjon er jammen meg superbra av en 3 og 4,5 åring!! De gledet seg sånn til å komme fram at det holdt med jevnlige bestikelser, et par gode lydbøker og en mer eller mindre pedagogisk mor;-) I dag går ferden videre ut til Vikna. Karlotte er superspent på å se hvordan det nye kjøkkenallrommet har blitt og skal innom Namsos for å kjøpe med en boks drivvedbeis og noen hylleknekter. Rykter har nemlig gått om at Papsen har laget langbord av gamle naustgulvplanker, men at det trengte å behandles. Say no more- Karlotte er på saken, med eller uten hørbar stemme!!

Har du noen hyggelige helgeplaner? Hvis du befinner deg i Lillestrømområdet kan Karlotte i all beskjedenhet tipse om at det er bylørdag i Lillestrøm med åpningstider til kl 18.00 - også hos ZanZ!! Der finner du også den knalltøffe filleryen i skinn fra Nordal Lillekatt:-)

Vi blogges, GOD HELG mine fine bloggvenner! Klem fra Karlotte

8 kommentarer:

 1. Så bra at turen gikk bra. Er ikke alltid ike lett å reise alene med små barn. Kos deg masse nå og bli frisk :)
  Ha en fin helg.
  Klem
  Kerstin

  SvarSlett
 2. Må si jeg er imponert over dine to små som var så flinke. Utrolig hvor bra ting kan gå om man er litt tålmodig og kan bestikke dem litt. Hehe...
  Messing er helt klart ikke min greie, men gud så lekker den potta var og ikke minst puta. Nydelige bilder du viser som alltid :)

  Kos dere så mye i Vikna, og du med penselen parat for å gå løs på bordet. (Det bordet hørtes forresten rålekkert ut. Akkurat slik jeg ønsker meg det).
  Strålende helg til deg og dine, og nyt den som best dere kan.
  klem Jane

  SvarSlett
 3. God bedring også forresten. Hehe

  SvarSlett
 4. Den puten er så stilig! Og det skapet ble jo så fint! Masse god bedring! Her har vi vært syke i 2 uker, men nå ser det ut som det tar slutt.

  Ønsker deg en fin helg!

  Klem Lene

  SvarSlett
 5. Haha, fantastisk overskrift!
  Kos deg masse..
  god helg

  SvarSlett
 6. Ble litt på nysgjerrig på hvem du er...:) Men hvis det er lenge siden du flyttet fra Vikna så kjenner jeg deg kanskje ikke... Veldig fin blogg har du i allefall!!

  SvarSlett
 7. Fint hem, vackra bilder! :)

  SvarSlett
 8. Eg LIKER overskrifta di, men no er jo eg stor fan av ordspel også da :) Synest ellers at det var veldig tøft med gevir med lyslenke på over det gråmala skapet - og den Day Puta... *sukk*. I LIKE it!

  Klem Eli

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)