06.11.2011

The goodiebag!

Som tidligere nevnt var jo gaveposen vi fikk med oss fra det fine bloggtreffet hjemme hos Linda som har nettbutikken HVIIT så overveldene at den måtte først fordøyes ett par dager før den fortjente et helt eget innlegg:-) Se bare her på noe av det som lå nedi den relativt velfylte og tunge posen:

En lekker rull tapet fra STOREYS, du vet de som har den superkule betongtapeten og drivved tapeten! Karlotte fikk med seg en rull lilla tapet med glitter. Det passer supert nå som totalrennovering av en hel etg står for tur!! Spørs om ikke denne vil gjøre seg ganke fint på en vegg i Karlottes og Lokførerns kommende soverom!
Praktisk var det også å få mengder av inspirasjon fra både interiørblader som lå oppi posen, men ikke minst av alle de lekre nye fargekartene og inspirasjonsmagasinene fra bl.a. Fargeriket! Karlotte er slett ikke overbevist om at hvit lenger er veien å gå i 2 etg:-)

Frisk neglelekk i super kvalitet fra Montana og en flott Emil krus fra Rørstrand. Lillekarlotten er superfan av Emil så det spørs om ikke dette blir hennes nye favoritt!

Av Karlottes favoritter nedi posen var blandt annet denne lekre skinnpungen til mynter i en støvet gammelrosa farge og adventslyset fra TineK!!

Av mer julerellaterte saker var bl.a de kule serviettringene fra Eightmood, med tilførende stoffservietter og fin, fin julepynt fra Kid og Ellos.

Ja, som du sikkert skjønner var det ganske fantastisk å møte opp og ha en super kveld og i tillegg kunne spasere hjem med denne lekre gaveposen:-)

Nå venter en spennende jobb på Karlotte. Denne uka skjer det et par veldig spennende ting som Karlotte sikkert kommer til å avsløre mer om etterhvert!! Lokfører`n er supersnill og fikser ferdig ting på kjøkkenet; bl.a. tilpasser innredningen slik at kjøleskapet nå passer inn i den spesiallagde formen vi opprinnelig tenkte det skulle passe inn i.  Skal lage et oppdatert innlegg fra kjøkkenet en av de nærmeste dagene. Enn så lenge: HA EN DEILIG SØNDAG:-)

Klem fra Karlotte

4 kommentarer:

 1. Ja mye fint fikk vi! Og den glittertapeten da! Elsk!
  Fikk en retroinspirert i gul,hvit og svart jeg...;) Mon tro hva jeg skal bruke den til?
  Utrolig flott kvalitet på tapeten ihvertfall:)

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 2. Hei igjen!
  Takk for koeslig prat sånn helt på tampen av bloggtreffet :-) Har vært inne og tittet på både blogg og Karlottes butikk og der skal du ikke se bort ifra at du ser meg som kunde snart!
  Ha en fin søndag du med den fineste frisyren :-))
  Klem fra connie

  SvarSlett
 3. kul tapet du fikk da...
  Det kan hende du har skrevet det før, men jeg trenger navnet på malingen du har brukt på apotekerskapet ditt! *S*

  Lykke til med all jobbingen! *S*
  klem

  SvarSlett
 4. Her ligger vi ikke på latsiden nei!
  Har sagt i fra til anette ang. spisestuen, den er jo så lekker!

  Jeg har skjønt det er kundekveld på Zanz på torsdag så et malingsbøtte blir nok kjøpt da, gleder meg!

  Håper det er magasinbesøk du skal ha, for hjemmet ditt fortjener noen sider i et flott interiørblad! *S*

  klem

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)