23.11.2011

The music room!
Hallois folkens! Vel hjemkommet etter "amerikareisebiltur fra Trøndelag i går" er Karlotte på plass i Landhandleriet igjen. Har knipset litt bilder fra muaikkstua i dag - eller interiørhodepinen min som jeg snart kommer til å kalle den;-) 

Snille og flinke Lokfører`n smelte jo sammen en hylle kvelden før Lillekarlottens 3 års dag. Den ble i hui og hast vokset med en sak som gjort at det luktet STERKT av teetreeolje hele helgen...


.......i ettertid ser Karlotte at det ikke var et spesiellt lurt trekk, men hylla SKULLE bare opp før bursdagen. I tillegg til å stinke i dagesvis ble jo ikke Karlotte fornøyd med fargen heller....!


Etter prosjekt "møbelrens og ny (luktsvak!!) voks" har hyllen nå blitt kullsort, og Karlotte er kjempefornøyd med fargen. Kvelden før NIB kom ble også bjørketreet på høytalerne spraylakkert sorte og plassbygd cdhylle i en tidligere døråpning kom på plass - så nå er "rammene for rommet" på plass.......innredning derimot...vel, Karlotte sliter. Så mye sliter hun at Lokfører`n ble overtalt til å sette igang prosjekt "flygelflytting med 2 personer - Karlotte og Lokfører`n" en sen aften. 

Ble ikke bra det heller, så flygelet kom tilbake, et par såre rygger og en meter lengere bort en før;-) 


Isteden fikk Rivera Maison kurvstolen med puff og en megastjerne i tre fra Oi Soi Oi flytte opp i trappekroken. Med nypyntet vinduskarm med lerkekvister fra Otterøya får det stå slik , en så lenge. Karlotte har lekt med tanken om å sette opp trommesettet sitt der og ha en ren musikkstue, men det har blitt med tanken så lenge (kan fort bli fryktelig populært og bråkete ikke minst ved besøk, Karlottebarna er avklimatisert når det gjelder instrumenter- men det er jo ikke alltid besøkene!) 


Siste ommøblering førte jo bare til at problemet forskjøv seg... så nå er det ikke møbler i den andre delen av stuen - og selv om Karlotte har en hel 2 etg full av møbler hun ikke bruker er det ingenting som er RIKTIG!!! Gode forslag mottas med takk , og ja - det er lov å si ting som: "det du trenger, er å kjøpe deg en Eames gyngestol"!!

Fin onsdag til deg, klem fra Karlotte

5 kommentarer:

 1. Hehe, crazy woman!! Tror jeg skal komme å gå igjennom alle møblene dine, plukke ut hva du trenger, og ta med meg resten hjem. Flott plan.

  SvarSlett
 2. Ha ha ha... Lenge leve ubestemmeligheta ;) Ikke lett det der. Men i og med at du har en del møbler stående, kan du jo kanskje få brukt noen av dem? Pimpe dem litt eller no´? ;)

  klem Jane

  SvarSlett
 3. Så utrolig flott den kroken ble! Du er superflink! Og der kom den vakre stjernen opp også:) Bokhyllen likte jeg også godt, flott farge.

  Du har vært savnet! :)

  Ha en fin dag!

  Klem Lene

  SvarSlett
 4. Så fine Bilder du deler med oss:=) Kjempe fiiiint;)

  SvarSlett
 5. Det er utfordrande med slike møbleringsproblemer :) Her hos oss er det så lita stove at det er likosom ikkje så mange mulighetane. Men Herr Fryd og eg har lufta korleis me kan bygga på og berre gjera "slik og slik" og eg har innreda den nye stova opp til fleire gongar allereie sjølv om den kun er ein tanke og ikkje eingong på papir :)

  Så flott langbordet av naustplankar vart! Pappa har også laga langbord på naustet - det er laga av eitt stort trestykke og er flott. Men du veit, eg kunne godt tenkt meg og vore borti det med drivvedsbeis ja ;) Har ikkje heilt samme smak som mine foreldre som er veldig glade i panel. Eg er nok avvent for livet når det gjeld panel - antageligvis...

  Ha ein fin-fin dag, Karlotte! Håper halsen er betre :)

  Klem Eli

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)