26.11.2011

Decoration panic!

Karlotte begynte å få litt panikk for sin manglende adventspyntingplanlegging her om dagen. Har hun ikke en såkalt interiørblogg liksom? Her har det så langt ikke vært blogget et eneste SDS eller juleverksted hverken med eller uten barn.


Etter å ha kjøp med seg litt adventsrelaterte interiørprodukter hev hun seg irundt i går kveld. Underveis kom hun på at en adventstake ble kjøpt inn hos Home & Cottage for noen uker siden, ups da hadde hun plutelig to!

 + de 24 numererte lysene som Lokfører`n så kreativt kom på å borre hull til i en drivvedplank - han begynner vist å bli påvirket;-) Karlotte synes den er aller finest.

Ellers er kroken borte ved flygelet blitt ommøblert på IGJEN!! Blir vist aldri helt fornøyd der. Nå har en gammel, grov benk som har stått ute et års tid fått kommet inn. Med et villsauskinn og lerkegrener fra Trøndelag er dette nå den siste møblering i den kroken - så får vi se hvor lenge det får stå...
Stjernen på veggen derimot er Karlotte fornøyd med både utseende og plasseringen av:-)

Bare litt opphenging av adventstjerner i vinduene nå og tenning av juletreet ute i morgen, så ble jammen Karlotte klar for advent alikevel!!

FIN LØRDAG:-) 

8 kommentarer:

 1. Å du og du... Den Lokfører'n altså - snakk om snasen adventsstake - den var skikkelig kjempefin! Ellers så er det jo berre lekkert hos deg, som alltid. Eg er hos mor og far, så i Fryd heimen er det nok dårlig med adventspynt denne helga. Gleder meg til eg kjem heim i morgon kveld da, eg har vore ute og snopa meg ny adventsstake i dag, så den skal stæsjast i morgon. No skal eg avgårde til ei venninne og bitta julekrans, det blir koselig :)

  Klem klem & klem

  SvarSlett
 2. Den adventstaken med 24 lys i er noen av den flotteste jeg har sett!!! Nydelig! En slik en vil jeg ha!!!! :) Og den nydligste benken og med den vakre stjernen!!! Du er så flink! :) Kunne flyttet rett inn til deg :)

  Ha en fantastisk fin lørdag!

  Klem Lene

  SvarSlett
 3. Den adventsstaken som lokfører´n lagde var knall fin. Handy mannen din kan sine interiør saker ja, det skal være sikkert ;)
  Syns kroken din ble fin med benken også jeg. Hehe.. Ikke lett å bestemme seg nei.

  Finfin lørdag til deg
  klem Jane

  SvarSlett
 4. he he jeg må le!!! Har aldri sett en stake med 24 LYS!!! For en ide!!!
  Spørs om ikke det første lyset har brunnet ned før det 24 er tent!!
  Klem Heidi :)

  SvarSlett
 5. Enig med deg, den med 24 lys var veldig stilig!!
  Sånn kunne jeg tenkte meg ;)
  God lørdg til deg!

  SvarSlett
 6. Fine advenststaker alle sammen! Ha en fin søndag kjære du:))
  KLem, Pernille

  SvarSlett
 7. hehe, herlig å lese at advent kom litt brått på flere:) Skrev det akkurat selv i mitt nyeste innlegg! Herlige adventstaker og fin ny krok ;) klem Lillian

  SvarSlett
 8. åi,åi for en fin blogg jeg fant her!
  Har ikke tid til å beundre alt akkurat nå, men kommer garantert tilbake igjen:)
  Hilsen Irene uten blogg, men bloggleser...

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)