12.11.2011

A big week!


Karlotte har hatt en meget begivenhetsrik uke! Så begivenhetsrik har den vært at det rett og slett ikke har vært tid til blogging på flere dager.

To store ting har igrunnen skjedd. Det ene var dette storfine besøket Karlotte hintet litt om tidligere. Det var et slik "àla megler og fotograf kommer i morgen". Er det noen som vet hva jeg mener? Karlotte og co skal ikke flytte fra Landhandleriet altså, men ved tidligere hussalg har slike besøk av megler og fotograf resultert i en ganske så heftig fiksing av de siste oppussingsdetaljer. Gjerne isped en god dose ommøblering, mye bæring av møbler - fram og tilbake (ofte var det faktisk finest der de sto, var vel en grunn til at de sto der i utgangspunktet!!), rydding og vasking!

Det passet i grunnen helt topp. Karlotte er i det store og hele veldig fornøyd med omgjøringene og ikke minst listing, bygging og maling. Nå er det bare en del av stuen hun føler ikke er helt på plass og det er der flygelet står. Så klar var hun for å flytte litt om å teste ut der i går at Lokfører`n og Karlotte på egenhånd (altså to stk personer) flyttet det ganske mange meter bort (og tilbake igjen.....)

Det grønne skapet som sto i tvstua har fått bytte plass med den nymalte store bokhyllen som sto nederst i kjøkkenet. En tavle ble laget som en kamuflasje av en døråpning på baksiden hvor Lokfører`n nå har bygget cd hylle til Karlottes elskede cd´er!! Karlotte er jo utdannet musikkterapeut og faglærer i musikk og LIKER å sitte med coveret og se hvem som spiller, lese tekstene osv. Hun ER klar over at de aller fleste nok har digitalisert samlingen sin for lenge siden, OG at minst like mange synes en cdhylle i stua ikke er av det lekreste (eller hva CHILLI??) men Karlotte er veldig fornøyd med resultatet:-)

Nå er huset så ferdigstillt og fint som det aldri har vært, med nymalte lister rundt 4 dører, kamuflert strømledning, støpt betongsåle forran peisen, nyopphengte bilder, nystæsjet med litt nytt nips, en deilig ny pute fra DAY og en lekker ny stol, OG ikke minst ryddig og nyvasket! Da gjør det lite av Karlotte bråvåknet kl 03.30 og sitter i skrivende stund 05.05 nede og blogger!
Enedelig lister!
Ny pute fra DAY! 
Hva var grunnen til all denne frenetiske jobbingen lurer du kanskje? Jo, de supersøte jentene fra NIB var på et like hyggelig "hjemme hos" besøk i Landhanderiet!

Det ble en særdeles hyggelig fredag med gode samtaler, noen mer eller mindre ville oppussingshistorier, god mat og ikke minst nydelige bilder!! Aldri har vel Karlotte sett Landhandleriet så fint som gjennom linsen til disse to frøkenene- for et lys på bildene sier jeg bare!! Det ble en virkelig lærerik dag for Karlottes del så nå skal bildekavliteten opp på bloggen her og Karlotte har innsett at det å lese bruksanvisingen og lære seg en innstilling eller to nok ikke er så dumt alikevel!!

Det ble skikkelig skolestil av et innlegg, og enda er det bare under halvparten av det kule som har hendt denne uken. Resten får komme i neste innlegg - i beste teasertøs stil!!

Ha en FIN helg folkens! Karlotte skal på matklubb med GODE VENNINDER det er alt for lenge siden hun har sett i kveld og GLEDER seg til det:-) Har du noen hyggelige planer for helgen?

Klem fra Karlotte

8 kommentarer:

 1. Wow, så kult å få NIB jentene på besøk da :0) Da skjønner jeg grunnen til alt ståket med malerkosten, ommøbleringen osv. Hihi....
  Lurer på hva mer kult som skjedde denne uka som du skal fortelle om ;0)
  Kos deg på matklubb. Skal på badeland med unga i dag jeg, og i morgen skal min kjære lage årets første ribbe middag til meg. Mmmmm.

  klem Jane

  SvarSlett
 2. Såå kuuult! Gleder meg masse til å se innlegget på NIB :)Kos deg i helga!! -klem-

  SvarSlett
 3. Så utrolig kult og morsomt da! Skjønner godt at nib vil ta bilder av det vakre hjemmet deres, digger det!!! :) Jeg er mektig imponert over hvordan dere styrer på. Dere er superflinke! Håper jeg en gang vil få se det "live".

  Gleder meg til å se bildene!!!!!!

  Fin lørdag!

  Klem Lene

  SvarSlett
 4. Oi, så spennende! :) Heldiggrisen! :)

  Og det er så fint med besøk man føler man må gjøre ting klart til, da får man lissom ut denne fingeren. *ler*

  Ha en fantastisk helg! :D

  SvarSlett
 5. Så gøy Karlotte! Jeg gleder meg til å se de fine bildene på NIB:) Håper du får en finfin helg. Var koselig å snakke med deg på Zanz forresten:)

  Lørdagsklem fra Pernille

  SvarSlett
 6. Å fyyyy søren så stilig!! Skjønner forøvrig svært godt at NIB kom på besøk, for det er ein nydelig heim du har - og som sommerjenta over her skriv, eg håper eg får sjå det live!

  No skal eg på Pizzabakeren og henta pizza til svigerinne og svoger som har flytta inn i ny heim i dag. Spennande! Eg har vore heime og vaska i hus og heim medan Herr Fryd har vore muskelmann og hjelpt dei med beringa :)

  Ha ei herlige helg, kosa deg maks med venninne-kvalitets-tid i kveld! Og så gleder eg meg veldig til å sjå kva du skriv i neste innlegg, teasertøs ;)

  Klem Eli

  SvarSlett
 7. Oppdaget bloggen dini dag og gleder meg til å bla meg bakover og håper jeg får se masse av huset. Det vesle jeg har sett liker jeg nemlig veldig godt. Jeg har inntrykk av at det er lyst hjem med treverk og litt kontraster. Pirrer nysgjerrigheten :-) Jane

  SvarSlett
 8. Kult! :)
  Gleder meg til og lese om og se på bilder fra ditt flotte hjem på NIB sin side!

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)