07.11.2011

Paint day!


  
Ta ta:-) 

I dag har Karlotte sjonglert ikke mindre en tre ulike malingsbøtter og en del malingsprosjekter - sånn innimellom årets siste epleslang, en koselig lunsj hos en god nabo og litt andre nødvendige gjøremål!

Karlotte får jo storfint og veldig spennende besøk til Landhanderiet på fredag:-) Det som er så fint med slike besøk er at ting en gjerne har utsatt en tid (flere måneder) blir gjort! Så her har Lokfører`n svingt seg med lister og plank og enelig fått fikset lister rundt dørene i gangen, samt inn til spiskammerset. Karlotte "tok livet" av den siste shabby chic hylla si i dag da den endelig ble grå!! Fælt å si det, men kjente jeg fikk RO i sjela mi når jeg fikk malt den!! Noen andre som har det sånn? Jeg innbiller meg dette ikke er uvanlig i bloggkretser nemlig!

Den store, gamle glassdøra inn til spiskammerset tok Karlotte & Co med seg fra fjøset på "Den store gamle gården med den enorme- MEN slitne bygningsmassen" når de flyttet. (Eh.. er det noen andre som gjøre slike ting?? Mens vi er i det bekjennende hjørnet kommer også de to sorte dørene i gangen også fra den samme gården - men vi erstattet de med nye altså!! - sorry Nina!)      

                                                                                     
Du verden så deilig det er å få på plass lister. Ting ser så mye mer ferdig ut liksom!! Elsker at døra avskalet og slitt, mens vi også har besøk som lurer på om vi ikke snart skal male den.... Hver sin smak;-)
Ønsker deg som er innom en god uke! Velkommen til nye følgere- utrolig koselig:-) 

Klem fra Karlotte

9 kommentarer:

 1. Grått er virkelig hot om dagen!
  Skjønner den greia med ro i sjela ja...

  Klem

  SvarSlett
 2. Superfint ble det. Fargen er lekker! Så kul den svarte kurven er! Hvor har du fått tak i den?? Og jeg ser en nydelig stjerne på gulvet, LOVE! :)

  Fortsatt fin kveld!

  Klem Lene

  SvarSlett
 3. Vi har savnet å skrive klassiske keiserinnlegg vi også, det har bare stått på tid og inspirasjon...
  Har kranglet meg på med sju kolli håndbagasje en gang, i et trangt Widerøefly... Overingeniøren reiste hjem med kone, sønn og et øltappetårn i messing i håndbagasjen fra London en gang også, da hjalp det å være norsk gitt.
  Litt skuffet over at du tar ut ting fra hyllene når du maler, trodde du malte med innhold?

  Stor Keiserklem :)

  SvarSlett
 4. Oooh Karlotte, eg er spent på kva det er du skal... Spennande, spennande! Det vart kjempefint når du mala den hylla ja - det må eg sei :) Og alt du har gjort i dag da, imponerande! Eg har vore skikkelig lat, det var så vidt eg kom meg på jobb... Jaja :)

  Klem Eli

  SvarSlett
 5. Den døra der er jo bare så nydelig. Må ikke finne på å male den nei. ;0)
  Hylla ble knall fin i grått må jeg si. Rart med det, skal ikke mer til enn litt maling så er det så godt som nytt ;0)

  klem Jane.

  SvarSlett
 6. Se der du! Så fint det ble! Og nå må jeg nesten komme på besøk en gang til, for å se hvordan det er med lister! Lurer på om jeg skal BETALE dette besøket ditt for å komme til meg, slik at vi også får lister, ho ho!

  Og hva?!?! Hvorfor ikke bilder av fjøsrommet deres? Det var jo så fjongt atte! Ho ho ho!!

  SvarSlett
 7. Kul hylle!
  Og den døra er jo et smykke i seg selv Ü
  Må aldri males!
  Glad tirsdag!

  SvarSlett
 8. Fargen er finere enn finest:) Grått er hot dermed basta;)

  Sees vi kanskje på torsdag? Klemmer fra Pernille

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)