28.11.2011

How to get the tv room right?

Karlotte er i ommøbleringsmodus om dagen. Nå er det tv stua som har vært "offer" for modusen....

Det grønne skapet som sto der før er blitt flyttet til den andre siden av den nybygde cdhyllen, på kjøkkenallrommet og har fått en stor tavle over seg. Den tidligere hvite bokhyllen som sto på kjøkkenallrommet har fått ny styling og har flyttet til tvrommet.
Den sorte hyllen vi (les: Lokfører`n!) satte opp over sofaen for en tid tilbake blitt tatt ned og erstattet med en ny, litt lengere, smalere i finere materiale og plassert lengre ned på veggen. Karlotte ble FORNØYD!! Endelig ble den slik hun hadde sett for seg.

Ellers har undrenes under skjedd...Dette begynte for rundt 7 år siden. Lokfører`n drev butikk i Oslo og ble kjent med en kunstner. Uten å konsultere med Karlotte ble to store, dyre og veldig turkise kunstverk innkjøpt.

De skulle en gang henge i butikken til Lokfører`n, men havnet på et eller annet vis i deres felles hjem. Der kom de ikke opp på veggen....Karlotte har til gode å komme i en turkis fase i livet sitt. Det ble flytting til den store gården med den enorme, men slitne bygningsmassen. Bildene havnet i staburet for å holde monstertv med selskap! (Dersom du ikke kjenner til historien om monstertv trykk HER!. Karlotte anser det som ett av sine beste innlegg, sånn i all beskjedenhet altså...! Det viser også bilder av tvstua før siste ommøblering)

Tilbake til dette med bildene....Gjengen flyttet til Landhandleriet. Bildene ble flyttet rundt på sammen ned resten av familiens eiendeler etterhvert som rom ble renovert. De havnet til slutt på toppen av rotet på det tidligere midlertidige kjøkkenet, helt til Karlotte en dag tenkte: "Jeg får ta en titt på disse bildene igjen da".

Jaggu hadde hun ikke kommet i en tidlig fase av neonrosa detaljer og det var nettopp det på disse bildene!! Det skal til den respektive kunstners forsvar sies at de er malt ganske kult på det viset at de henger sammen på ulikt vis alt ettersom hvilken vei du setter de sammen. Slik vi har hengt de opp nå henger det hvite ellementet i bildene sammen. I tvstua er den ene veggen mot kjøkkenet hele 3,6 meter høy. Det er imidlertid ikke så lett å se. Ved å henge de to bildene ovenfor hverandre på den veggen får man et mye bedre inntrykk av høyden.

Bildene har "vokst" litt på Karlotte, sine store turkise flater til tross. Karlotte har bestillt seg en superlekker ny pute til sofaen, (med neonrosa detalj!) som bare vil "gjøre hele rommet og gjøre at rommet henger bedre sammen" - ikke værst jobb av en sofapute?! -Any day now!!!

Enn så lenge er hun egentlig ganske så fornøyd med den siste ommøbleringen;-)

En god uke ønskes!!

Klem fra Karlotte

6 kommentarer:

 1. Så fint dere har det (tror jeg har sagt det før, hi, hi...). Kjenner litt til den ommøbleringsmodusen - har en mann som ikke er spesielt glad for den, men, men... Og det er rart med sånne ting som plutselig kan passe inne allikevel - kjenner det igjen også, jeg... Bildene ble veldig fine på den veggen - de krever nok litt "luft" rundt seg, og det har de jo fått her. Spennende med den puten - gleder meg til å se :-) Ha en god kveld! Klem; Heidi

  SvarSlett
 2. Det ser kjempeflott ut :) Jeg driver å "kaster" ut ting fra huset fortiden. Jeg er lei av fattigmannsølv mm ;) Mannen står igjen og river seg i hodet over alt som forsvinner ut :) Å tenk på den som kunne ha vunnet litt i lotto. Da skulle det jammen blitt fart i sakene.
  Her i huset har vi ikke fått opp adventstakene er gang (flau) Nyoperert som jeg er, har jeg ikke lov til bære noe. Så da må jeg fint vente til noen har tid til meg :)
  Nå er det eames stol som står høyest på isten. Må bare overtale mannen først til at de bare er best rundt spisebordet. Jeg kan kjøpe en nå, ønske meg en til jul og så en til bursdagen som er i denne mnd hehe. Da har jeg jo tre stykk på rappen ;)
  Ha en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 3. Åh - den peisen... Der kunne eg lagt henslengt på eit saueskinn og slurpa i meg rødvin :D Ellers så er eg imponert over energi nivået ditt, og tålmodigheten til Loføreren som flytter rundt på ting. Eg trur nok at det hadde vore til stor fordel for meg om Lokføreren hadde seg ein prat med Herr Fryd og forklarte kor viktig dette faktisk er.

  Ellers så blei det dårlig med adventspynting i Fryd Heimen i går. Frøken Fryd satt værfast på Stord og kom seg ingen stad, men desto kjekkare var det jo å komma heim i dag (etter jobb) og få på plass nyinnkjøpt adventstake og ikkje minst motta flunkande nytt spisebord som no ligg flatt ut på stovegolvet - umontert og supertungt... 117 kg...

  Ja - då blei det nok ein stil til Karlotte. Because you're worth it!

  Klem Eli

  SvarSlett
 4. Dere har det så vakkert!!! Du er heldig du som kan drive med ommøblering! Det går dårlig her da vi ikke har så stor plass. Men det kommer en dag. Koser meg alltid her inne og ser på kreativiteten din! Lurer på om jeg må ta meg en tur innom Zanz og kjøpe meg 2 av de stjernene. Har så lyst på de! Har sett de ett eller annet sted ikke så langt herfra, men husker ikke hvor.

  Ha en fin kveld så lenge! Her blir det å glo på jakten snart :)

  Klem Lene

  SvarSlett
 5. For et nydelig hjem dere har :) Ser ut som dere har mer enn nok plass til ommøblering også. Her kan ikke møblene flyttes på dessverre. Huset er bygd sånn at sofa´n må lissom stå i det hjørnet i stua, mens spisestua må stå i andre endren skal det bli plass. Jeg har lyst på et svææææært hus med masse masse plass som jeg kan få flytte rundt på ting jeg også. ;)

  Syns de turkise bildene var kule jeg, og med den puta du har kjøpt blir det komplett. Skit kult blir det nok da :)

  Ha en fin dag Karlotte.
  klem Jane

  SvarSlett
 6. Så fint det ble!
  Dere er flinke :)
  Jeg likte bildene! RÅSA ER TOPPERS!!!

  <3

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)