13.08.2011

Mini makeover

På tømmerveggen nederst i kjøkkenallrommet, mot tv stua har det vært litt diskusjoner fram og tilbake om hvordan det skal innredes. Mye pga at et lite kaffebaristahjørne en periode var tiltenkt plassen og vannledning og avløp ble lagt opp i den forbindelse.

Hjørnet er egentlig ganske stort og mulighetene kunne vært mange, MEN det er en døråpning, skjært ut i tømmerveggen som må kamufleres på en eller annen måte...Løsningen har blitt å sette denne stor hvite hylla der. Den var i sin tid en del av butikkinnredningen på Karlotte Cafè & Lunsjbar hvor de mer interiørrellaterte artiklene som var til salgs sto.

Hylla rommer veldig mye og har fulgt med oss i tre hus nå. Det var der den nå står Karlotte hadde sett for seg at den skulle stå, når hun mang en gang møblerte Landhandleriet i hodet mens hun pusset gips, malte, bannet og svor:-)Størrelsesmessig passer den nemlig veldig godt inn der. Hylla ble selvfølgelig også prøvd på minst 4 andre lokaliteter i 1 etg, til Lokfører`ns store fortvilelse,  før den til slutt havnet der og den nå står.
Karlotte har imidlertid blitt litt stilshitzsofren (uttrykk lånt fra chilli-charm) og er ikke like sikker på om stilen på hylla lenger passer så godt imot resten av kjøkkenet. Den er liksom litt mer "Lene Bjerre", mens Karlotte ønsker å gå mer mot en enklere og strammere stil - om hun klarer det er en annen sak - har en tendens til å bli ganske så  benipset uansett hvor enkel stil man drømmer om...

Etter bildevising og supperåd på ferietur er hylla blitt analysert og følgende konklusjon er blitt trukket:

Ta bort det brune i hylla, da det blir for mye imot den brune tømmerveggen. Stram opp innholdet i hylla med mere svart (Karlottes løsning på ALT som har med interiør å gjøre om dagen!!) og bytt ut håndtakene på skuffene med svarte skinnhåndtak.Som sagt så gjort. Hva syns du?Det ble veldig mye bedre synes jeg, men er ikke helt sikker på om det ble NOK forandring, eller om jeg også burde male hylla i en mellommørk gråfarge kanskje... ??Vel, det var nok snikksnakk om en hylle på kjøkkenet.
Driver paralellt med blogging og barn på og maler Lykke på 4 bein
(Se forrige innlegg om du har gått glipp av hva det er) Det ser bra ut!! Et strøk til i kveld nå så er det klart, senest på mandag:-) Oppi hodet mitt er det ferdig stæsjet allerede! Må bare en bråtur innom et par butikker i Lillestrøm på mandag og plukke opp et par nødvendige rekvisittaer;-)


Mens malinga tørker forbereder også Karlotte en oppfølger til kupphorahistorien. Det finnes mange slike etterhvert, men i løpet av morgendagen kommer det en om en ufrivillig kupphore og halliken:-)


God lørdagskveld!!


Klem fra Karlotte.

2 kommentarer:

 1. ...Knall tøff kontrast mot den originale tømmerveggen!!

  -Ida Susanne

  SvarSlett
 2. Hello again sweety!
  Det ble absolutt bedre, syns jeg! Spesielt skinnhåndtakene var tøffe! Den må nok bo seg til litt, kjenner jeg deg rett :) Tror den også ville blitt fin i grå som vi pratet om torsdag. Samtidig er det hvite fint mot tømmerveggen -blir jo en god kontrast og får kanskje frem veggen bedre enn om hylla er grå??? Nei, må nok komme å inspisere dette en dag :)
  Ha en flott kveld!

  Klem

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)