22.08.2011

Black or white?

Karlotte har vært begge deler de siste dagene. 


Først var hun svart, da hun forvandlet noen slitne hagemøbler som så slik ut:

til dette! 


Ikke mindre enn 11(!) bokser svart matt spraylakk gikk med, men Karlotte har veldig troen på at det vil komme til å sitte - så får vi se om et års tid om hun hadde rett:-) Karlotte våknet dagen etter med hakket før senebetennelse i begge håndleddene og snøt svart lakk i èn dag (har en tendens til å skulle være så tøff og ikke bruke værneutstyr som maske - men det spørs om ikke 11 bokser var litt i overkant for luftveiene...!) 
Konklusjonen: MAN LÆRER MENS MAN LEVER:-) 
Er veldig fornøyd med resultatet. De av dere som har fulgt litt med på bloggen har sikkert fått med seg Karlottes forkjærlighet for fargen svart om dagen, og kontrasten med svart og hvit. Så denne frøkenen knallet til og brukte et par bokser på det teakfargede parasoll stativet også! 

Hva syns vi?? Lokfører`n slo til og begynte relativt sponant etter bare en liten samtale (ikke diskusjon engang!) å bygge veranda til Karlotte, slik at hun skule få en reptilfri (og leirfri) plass og sitte ute her for en uke siden. Lokfører´n har virkelig fått taket på å bygge ting etter å ha rennovert Landhandleriet og etter 3 små dager med jobbing ble den ferdig i dag!
Malermester`n (undertegnede) kastet seg over Drygolinbøtta og fikk malt den - og ble jammen litt hvitflekkete også!


Ta ta!! Før malinga var tørr var den ferdig møblert og fotografert i kjent, utolmodig Karlotte ånd:-)


Den gamle, relativt grove (materialene altså - hi, hi!) benken fant vi på låven på vår forrige residens. Den har fått stått ute i det flotte (les sarkasmen mellom linjene her!) sommerværet vi har hatt i år og fått en enda mer slitt patina med litt grønske faktisk!


Lykken i dag var å nyte en chailatte på verandaen med beina på bordet etter endt malejobb!


Ønsker dere alle en flott uke!

Klem fra Karlotte.

8 kommentarer:

 1. Dæven, det må jeg si!
  Dette ble bare råflott!!! Og lokfører'n må du ta vare på altså! ;)
  Gleder meg til å prøvesitte verandaen med noe godt i koppen en deilig sensommer/høstdag. Så fint det ble med tett rekkverk, og enig med deg at denne kontrasten var tøff.
  Jeg har så mange sorte potteskjulere på vaskerommet, og tenker på deg HVER gang jeg ser dem, he he:) Som du vet er ikke jeg så sort om dagen;)

  Dere har nok en gang vært superflinke! Lille karlotten og ludvigsen har fått en digg boltreplass, heldiggrisene!

  Klem

  SvarSlett
 2. Søte, snille Lottemor! Tusen takk for koselig kommentar- på bursdagen OG termindagen din ikke mindre:-) klem klem

  SvarSlett
 3. Så flott det ble! Kjempekoselig uteplass! Og den vakre benken!!!! :)

  SvarSlett
 4. Ja, se der ja. Å vips så har vi en fullt møblert veranda!! Og da tør til og med biologen å komme på besøk uten å være redd for å bli blitt av klapperslager og alskens herk i stortåa! Det var jo en genial ide å male stengene på parasollen. Veeeldig Day/Tine K lookalike. Chilli Charm copy/paste :-)

  SvarSlett
 5. Oh..takk takk Chilli for den sammenligningen...! Karlotte liker jo inne de noe særlig...;-) jeg holder stolen varm til du kommer på besøk!

  SvarSlett
 6. WOW!!! Vi liker det veldig veldig godt!! Døtte, så kjappe dere er a! Terrasse på en halvtime liksom ;-) Gleder meg til å drikke vin her altså!! Og apropos - hvordan ser torsdagen ut for deg?

  SvarSlett
 7. Takk takk Lillekatt:-) Torsdag ser strålende ut! Lokfører`n er hjemme på kvelden så da har Karlotte fullt spillerom:-) Møtes til meg eller deg - eller i Lillestrøm? Jeg er mobil, men ikke vinmobil til Fet da Lokfører`n må passe småtrolla og ikke får hentet meg;-) Hvordan er det for deg?

  Kopierer denne og limer den inn på din blogg også. Litt usikker på kommunikasjonsformen:-)

  Fin tirsdag ønskes deg, klem fra Karlotte.

  SvarSlett
 8. Nå skal jeg fortelle deg noe morsomt! JEG, kameraet og vinflaska kommer til deg på torsdag! Send meg adressa på mailen, så slipper jeg å ringe på hos alle gamle hus og spørre om det har vært en landhandel før ;-) Når skal jeg komme?? Oh, gleder meg altså!

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)