16.08.2011

Drum roll....


.... det er ikke lett å holde korta tett inntil brystet når man ikke klarer å holde fingrene borte fra tastaturet!!
Hmmmm.... filosofisk;-)Here we go: Karlotte har startet bloggbutikk!! (for dere som ikke allerede hadde skjønt det!)På Karlottes butikk kan man finne unike, gamle møbler og inspirerende nips til hjemmet sitt.Bakgrunnen for butikken er at Karlotte elsker å gjøre gode kupp (let`s face it: kupphora-uttrykket ble til av en grunn!) på brukt og antikkbutikker og hjertet hamrer alltid litt ekstra når hun finner en ny brukthandel eller potensiellt kjøpsobjekt.Landhandleriet begynner imidlertid å bli ferdig møblert i denne omgang.
For fortsatt å kunne drive med sin store hobby og lidenskap, nemlig interiør - klemmer Karlotte til og satser på bloggbutikk.Det vil i all hovedsak være unike, gamle møbler og interiørartikler som selges, men også noe redesign og egendesign vil dukke opp etterhvert.Karlotte og Lokfører`n kommer også til å importere hvite og brunevarer av merket SMEG etterhvert, til meget konkuransedyktige priser. Så hvis DU drømmer om å eie f.eks et pastellrosa Smeg retrokjøleskap - send en mail til karlottesbutikk@hotmail.com så kan vi helt sikkert få til en god deal!


Da håper jeg du vil ta turen innom bloggbutikken og at du liker noe av det du ser der!
Karlotte kommer helt sikkert til å linke nye varer til Karlotteshjembloggen slik at du ikke går glipp av nyheter som kommer for salg! For å være på den sikre siden kan du jo legge deg til på e-postlista på bloggen, så får du mail om alle nyheter:-)Riktig god tirsdag folkens:-)

Klem fra Karlotte.

9 kommentarer:

 1. Så mye fint du har!!
  Og jeg elsker det siste bildet :)

  SvarSlett
 2. Så morsomt!! Og sånn flaks for meg hvis du ikke bor så langt unna, for da kan jeg jo hente varer hos deg støtt og stadig! Haha!

  Gleder meg :-)

  SvarSlett
 3. Så flotte ting du selger! Digget den krakken jeg! :)

  SvarSlett
 4. Nei nå ble jeg glad! Tusen takk for fine kommentarer:-) Nå jo innrømme at jeg var litt spent på responsen. Ekstra hyggelig er det når slike superbloggere som dere liker det!!

  Blir fri hjemkjøring på andre siden av elva til deg Lillekatt;-)

  Fin tirsdag til dere alle 3.

  Klem fra Karlotte.

  SvarSlett
 5. Dette blir spennende!
  Lykke til snuppi :)

  SvarSlett
 6. Heisann:)
  En utrolig flott og kreativ blogg du har som gleder meg til å lese videre fremover:) Her var det masse kreativitet og inspirasjon *hurra*
  Meningen å legge meg til som følger, men finner ingen tingen jeg kan trykke på??

  Ønsker deg en finfin uke videre:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 7. Hei Marianne! Så hyggelig at du liker bloggen min:-)
  Så rart du ikke fant "følger knappen". Var du kanskje inn på mobilversjon? Hvis i tilfellet kan du trykke på vis nettversjonen nederst på bloggen. Dersom du er på pc skal den ligge på høyre siden, under bloggarkiv. Si gjerne ifra om du fortsatt ikke får den frem. Da kan det være noe rart med innstillingene, men det ser normalt ut på min pc iallefall.

  Fortsatt god uke til deg også:-)

  Klem Karlotte

  SvarSlett
 8. Morsomt! Du er tøff som tørr å følge drømmene dine! Lykke til med bloggbutikken din :)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for det Bente:-) spennende tider!

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)