06.08.2011

Hello - goodbye!

Like innenfor ytterdøra er gangen (surprice!!) En gammel eplekasse fungerer enn så lenge som skohylle.Karlotte liker den grafiske svart/hvit stilen i gangen også.... 
Kalenderen kommer fra ZanZ i Lillestrøm. 
Karlotte har litt tungt for å huske å flytte disse magnetene, så det spørs 
om det ikke vil være en passende start på litt barnearbeid i huset...;-)


Speilet kommer fra Butik Sophie i Danmark og er en del av ett varebillass av møbler, lamper, arkivskap med mere som ble kjøpt i et optimistisk øyeblikk i fjor høst hvor Karlotte følte at nå, NÅ er framgangen i Landhandleriet veldig god - det kan jo umulig være lenge før 1 etg er ferdig!! Bare som en liten tilleggsopplysning: Vi flyttet ned i første etg i slutten av mai- i år. Det må i samme slengen nevnes at alle varene ble bestilt via nettet - med Iphone. Med andre ord var det litt begrenstet hvor mye detaljer og størrelser på ting Karlotte hadde fått med seg. Dermed var det ganske så spennende og med litt overaskelser at varene kom i hus. Sakene ble plassert sammen med resten av flyttelasset vårt og flyttet fra rom til rom etterhvert som vi ble ferdige (utrolig tungvindt måte å pusse opp på. Anbefales IKKE!)


Det gamle, franske loockerskapet kom også med varelasset fra Danmark. Det er veldig tungt og relativt uhånterbart - lite å løfte etter.... Lokfører`n var selvfølgelig på jobb da varene ble levert på døra- av den relativt spinkle danske butikeieren. Dansken og Karlotte klarte til slutt å få vippet det ut av varebilen, men det kom ikke lenger. Dermed fikk det stå et døgn ute i regnet og samle ytterligere litt patina før det endelig kom inn til de midlertidige plasseringer:-)

Jeg liker skapet utrolig godt og synes det skaper en kul kontrast til de mer "bonderomantiske" ellementene som ferdaskrinet (den brune kommoden som orkideen står på) og slagbenken fra Sverige. Flaks var det også at det passet perfekt på veggen det står. Den veggen var nemlig hverken tiltenkt eller bygget da Karlotte la inn bestillingen!!


Slagbenken fra Sverige var opprinnelig signaloransje (!) men har fått et par strøk med mer kledelig lysegrå maling. Den har mye oppbvaringsplass under setet, noe som alltid er kjærkomment i en gang.


Nøkle og postorganisatoren kommer fra Granit og har fått en runde med Dynomaskinen:-)


I dag er det heldigvis blitt fint vær igjen etter alt regnet som bøttet ned i går. Karlotte fikk dermed kreert litt blogginnlegg på trappa mens småttingene bader i piratskipbassenget!

God lørdag til dere alle!!
Klem Karlotte

1 kommentar:

  1. Det skapet var bare helt rått!! Elsk...
    Hvor har du fått tak i det??
    Jeg har den samme nøkkeltavlen i gangen:-) Kjempesmart i bruk (om mannan bare kunne vært litt flinkere til å henge opp nøklene sine...)

    SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)