17.08.2011

Come rain or shine!


Det har vært litt fokus utvendig i Landhandleriet siden vi kom hjem fra det deilige Trøndelag.
Karlotte har utfordret høydemeterne og malt siste strøket på fronten av huset og Lokfører`n driver fortsatt med denne gravingen rundt stort sett hele tomta.Som jeg skrev tidligere skal vi omtrent forandre på hele tomta, med planering av plen, flytting av innkjøring og bygging av garasje. Vi blir på ingen måte ferdig med dette i år, men da fronten var ferdig malt kom vi på at det hadde da vært utrolig deilig å ha en liten veranda forran huset. En liten frokostterasse.Lokfører`n er ikke tung og be, og få dager etter var han i gang.
Trosset til og med regnet flinke mannen;-)Til høyre i bildet ligger lasterampen som sto der inntil nå. Vi skal ha tett rekkverk, slik som på inngangspartiet og med port slik at vi kan lukke den helt.Slenger med et par bilder av hvordan fronten så ut da vi tok over. Der kan man både skimte den fine grønne døra som nå er mellom gangen og stua INNE i huset og lasterampen som nå har tjent sin hensikt!Helt tilslutt kommer en liten teaser fra bloggbutikken Karlottes butikk hvor jeg i dag har lagt ut det vakreste gamle, franske flueskap.
Disse kule, industrielle lampene kommer inn en av de nærmeste dagene!God onsdag folkens:-)

Klem fra Karlotte4 kommentarer:

 1. Åkei, hadde du ikke skrevet at Lokfører'n var så flink til å snekre terrasse nesten med en gang du ba han, så skulle jeg slengt en kommentar at det er nærmest frekt av han å gi deg innkjøpsstopp. Men åkei da. Forøvrig kostet såpedispenser'n bare kr 149, så hvis du er snill, kanskje du kan få den til jul?

  Blir nok bra med terrasse, men sant og si så var jeg mest interessert i å se på husene som lå rundt for å se om jeg kunne kjenne meg igjen. Jeg har nemlig tenkt til å stalke deg :-p

  SvarSlett
 2. Lillekatt, det er ikke vanskelig å finne meg! Kjør deg en tur på den andre siden av elva og se opp når du kommer forbi et falleferdig gilt forsamlingshus så er jeg ikke langt unna! Skal vi treffes og ta et glass vin eller to og skravle litt interiør en kveld til uka?! 149 er billig - jeg innfører at alt under 200 går som et ikkekjøp;-)

  SvarSlett
 3. Oi, så jo ikke denne før nå! JAAATAKK, vin og interiør - alltid bra! Særlig med likesinnede :-) Med Elva, mener du da over Fet-brua, eller rett og slett over hele møkkete Øyer'n og over på Rælingen?

  Men - jeg må bare høre litt med Herr S. først, jeg ligger nemlig litt i minus når det gjelder GOODWILL til å stikke av fra oppussing om dagen fordi:

  1. Jeg dro inn masse møbler forrige helg, som fortsatt står hulter til bulter i stua og disse mener han burde vært ryddet.

  2. Jeg skulle vært ferdig med gangen for lenge siden, men akk - se punkt 1.

  3. Jeg stakk av i går for å hente FLERE møbler på gården i stedet for å - se punkt 1 OG 2.

  4. Jeg dro på fylla i går og etterlot han alene og uten middag, og endte opp med å være fyllesyk i dag, slik at - punkt 1 og 2 IGJEN utgår.

  Jeg skal ta det opp i familieråd (og jeg er veldig god til å overtale og ikke minst overbevise.)

  SvarSlett
 4. Ikke så lett å få med seg når Karlotte bruker kommentarfeltet som reneste Face Book;-) Så hyggelig om vi får til et treff da - det trenger jo ikke være til uka om det er helktisk for deg. Må sjekke turnusen på Lokfører`n selv jeg! Så over til punkt:

  1) Vi snakker over hele den møkkete øyern over til Rælingen ja!

  2) Alt til sin tid?!! Ta han med HIT - da får han et perspektiv på hvor LITE jobb den gangen egentlig er - så kan han reise tilbake, glad og fornøyd og si: "Vi skal være fornøyd med oss selv. Det er jammen ikke mye vi har igjen før huset er ferdig, men de stakkers j... har jammen tatt seg vann over hodet!" En liten "kurtur" til Rælingen der altså;-)

  3) Den gården - den høres jammen meg spennende ut;-)
  Det er fullstendig legitimt å oppbevare kupp lett synelig i en periode slik av man for det første kan beskue de og ikke minst GLEDE seg over de skatter man har fått rasket med seg. For mr Brannmann kan det jo være en anledning til å se med det blotte øye hvor mye penger du har SPART ved å hente inn gratis saker til å møblere deres FELLES hjem med (godt argument?)

  4) Snakk om fylla. Jeg blingsa jo LITT og innviterte til venninnekveld på vår 5 års bryllupsdag her på fredag! Det ble MYE musserende rosa vin skal sies - til kl 4.30. Karlotte kjenner at det er en liten stund siden hun har festet så hardt. Resultatet: litt fyllesyk - fortsatt:-) - og en MEGET lite produktiv helg!

  Takk for kommentar om lille MIA! I likhet med din familie (det innlegget om pinsen på fjellet i FLOM og ikke minst julaften skulle vært UTGITT!! Lo høyt, og lenge!) står hverken lillesøster eller niese tilbake for Karlottes krumspring så det lover nok forhåpentligvis bra for den lille frøkenen!

  God søndag til deg, klem fra Karlotte.

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)