15.08.2011

Love love love...

...det nye skapet mitt!For de av dere som ikke har fått med seg forhistiorien: trykk her


Det gamle lege/tannlegeskapet - også referert til som Lykke på 4 bein har nå blitt befridd fra den voldsomme blåfargen det var malt i, og har fått noen strøk langt mer kledelig svart høyglans bengalakk!


Jeg er superfornøyd selv. Synes skapet var akkurat det rommet trengte for å få litt mer kontrast og attitude, også ble det et knallkult, låsbart barskap. (Innser at jeg muligens er noe subjektiv her, men så lenge en er fornøyd selv må vel egentlig det være det viktigste? Selv om det er morsommere når andre synes det samme!!) 


Liker spesiellt hvordan skapet harmoniserer med den store svarte lampa og rullegardinen/persiennen i tvstua. 


Nei folkens, nå er det bare å stikke innom Landhandleriet for en coctail - anytime:-)


Som et lite PS på tampen her: Karlotte nevnte tidligere at hun hadde gjort noen store endringer i livet i forhold til å ta permisjon fra jobben for å prøve å gjennomføre noen idèer hun lenge har tenkt på. Noe av dette avsløres i morgen - so stay tuned!! 


God mandag ønskes dere alle:-) Det er så koselig med alle som er innom bloggen om dagen - og spesiellt takk til dere som legger igjen noen ord - det settes stor pris på!! 


Klem fra Karlotte  12 kommentarer:

 1. Så lekkert skap :) og lekker koselig stue! Det sjøgrønne skapet var alldeles nydelig!! :)
  Ønsker deg en god kveld! La meg til som følger hos deg :)

  SvarSlett
 2. Takk for fine ord Bergfrua- og hjertelig velkommen som følger:-)

  Riktig god kveld til deg også!

  Klem fra Karlotte

  SvarSlett
 3. Så fint det ble, alt harmonerte veldig godt sammen! :) Ha en fortsatt fin mandagskveld!

  SvarSlett
 4. Kjempefint! Bengalakk blir visst aldri feil ;)

  SvarSlett
 5. Takk takk jenter! Det var nok meningen at jeg skulle få det skapet føler jeg;-) jeg tenkte at det ville passe fint på den veggen første gangen jeg så det så nå har det pjuskete oliventreet viket plassen og har havnet ute på "verandaunderbygging" :-) ja til bengalakk Bente!!

  Fin kveld til dere også!

  Klem Karlotte

  SvarSlett
 6. Det ble veldig bra! Helt annet skap! Kan tenke meg det passer helt toppers inn hvor du plasserte det. Nå bare venter jeg på å høre fra deg at du har bestemt deg for å male den hvite hyllereolen tvers over gulvet... :)

  Jeg kommer på coctails anytime! Skal bare få ut ungen først!

  Klem klem!

  SvarSlett
 7. Lottemor! Snakket med Zanz senest i dag ang den kalkmalingen så nå blir det nok maling snart ja... Har bare ikke helt bestemt meg for hva jeg skal ta tak i først? Miami vice bordet eller hylla?? Hmmm nå har jeg fått lyst til å male om så mange ting:-)

  Coctails (legg merke til flertalls s'n engelsklærer'n!) venter på deg når Prikken er ute;-) fin kveld til dere, klem Karlotte

  SvarSlett
 8. Det ble KNALLBRA!! Virkelig et funn!

  Så koselig at du vil følge bloggen min, tror vi er litt like (ut i fra måten du skriver på, hehe). Blir morsomt å følge deg videre og få rede på hva slags hyss du har funnet på nå!!

  Klem

  SvarSlett
 9. Lillekatt, jeg føler også vi er på bølgelengde ut fra hvordan vi skriver;-) morsomt! Kanskje vi må få til et bloggtreff en gang?! Tror ikke vi bor så langt unne hverandre. Ha en fin fin aften videre frøken, eller frue forstår jeg! - men liker å si frøken;-)

  Klem fra Karlotte

  SvarSlett
 10. Å? Gjør vi? Hmmmmm... Ja, det er jo kanskje naturlig med tanke på hvor du handlet skapet :-) Burde jeg vite hvor det ligger et landhandleri? Jeg er klart med på bloggtreff, det tenker jeg hadde blitt en stille og rolig kveld ;-) Hi hi!!

  Nå kaller litt jobb, og så skal jeg hjem til trappa mi igjen♥♥ snøft!

  SvarSlett
 11. Trenger jeg å si noe? MISUNNELIG!! ;-)

  SvarSlett
 12. Du står først på arvelista Chilli;-) Er veldig fornøyd ja- føler det var et ekte kupp i kupphoras ånd, særlig siden jeg måtte stå på litt for å få det! God kveld ønskes deg!

  Klem fra Karlotte

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)