15.01.2012

Some news in the kitchen- part one!

Karlotte må ha vært en ganske snill pike i året som gikk. Iallefall var hun heldig og fikk mye fint av nissen til jul:-)  Tøffe sorte skåler av Svigerinne Kreativ. Karlotte tenker de blir fine til neste tapaslag!
Av fineste sjefene fikk Karlotte disse lekre koppene med metallfat. De hadde hun kikka på en stund  og hadde egentlig veldig lyst på. Tenker de blir snasne med f.eks en hvit gløgg.

Av fineste venninne Chilli-Charm fikk Karlotte både lekre facet-glass fra TineK, en lekker sort duk og denne fine brødkurven.
Av Karlotte (øh... litt handling til seg selv må vel også være lov?!) kom denne strikkede telysholderen i hus, sammen med den fine pipflasken fra House Doctor. De to siste tingene er et heldig/uheldig (stryk det som ikke passer!) resultat av å jobbe i en interiørbutikk. Dvs: lite lønn - mange fine ting!
Karlotte skal gjøre en kjempeinnsats på varefotografering i dag. Nå er den nye nettsiden/nettbutikken like om hjørnet! Så får Lokfører`n og barna kose seg på barnebursdag og innflyttingsbesøk:-) 

Har du noen koselige planer for søndagen? 

Klem fra Karlotte. 

12 kommentarer:

 1. Flotte ting, kan tenke meg at det å jobbe m interiør kan være hardt for pængboka;)) syns ofte det er mye fristende ikke som! Ha en fin fin søndag;))

  SvarSlett
 2. Hej!
  Så glad jag blev när jag hittade din blogg.Har kollat runt här en lång stund och älskar alla inspirerande bilder.Helt i min smak.
  Kommer absolut tillbaka hit igen.
  Önskar dej en fin dag.
  Kram Anette

  SvarSlett
 3. Så fine ting du viser her;) Og likte godt de sorte keramikk skålene...

  SvarSlett
 4. Snasene bilder. Likte spesielt godt de gjennomsiktige koppene med fatene. Hvor får man tak i sånt? Ellers skal vi i barnebursdag i Halden i dag. Et av mine fem barnebarn skal feire sin to års dag!!!!! Det blir liv i leiren da:DDDD Forsatt hyggelig søndag. Grethe

  SvarSlett
 5. Fin blogg!! skjønner ikke at jeg ikke har havnet her før!
  Jeg lurer også på de koppene med metall fat..og det nederste teppe på stigen din kjente jeg at jeg umiddelbart trengte. Kan du tipse og jeg herme? Kanskje hadde jeg funnet svar om jeg leste mer, men det får bli en annen dag, snart! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Mia! Tusen takk for koselig kommentar:-) I have some good and some bad news.... De fine koppene med metallfat har jeg kjøpt hos ZanZ i Lillestrøm. Om du ikke bor i nærheten har vi nettbutikk som du kommer til ved å gå til www.zanz.no. Vi er midlertidig utsolgte men det er f.eks mulig å reservere de. Ikke er det ille pris på de heller! Dette linpleddet nederst på stigen ble kjøpt i København for 8 år siden så det vet jeg desverre ikke hvor du får tak i.

   Slett
  2. Takk for svar:)
   bor litt langt unna (drammen) men nettbutikken besøkes snart! Og det er jo ikke såå langt, har lurt mannen med en gang, så vi har jielde og house doctor lampe fra dere. Du jobber altså der, heldiggris! Følger med videre:)

   Slett
 6. For noen nydelige ting du har fått. Heldige deg :)
  Likte alt jeg.

  Her blir det kjærestekos med en bedre middag i dag. Jubileum skal vite :)
  Ønsker deg en flott søndag
  klem Jane

  SvarSlett
 7. Flotte ting! Tine K keramikk står høyt på min ønskeliste for tiden :) Ha en fortsatt super søndag! Klemmer

  SvarSlett
 8. Woohooo så mykje fint du har fått! Eg trur eg har for lite kjøkken... skulle hatt plass til så mykje meir! Det er så mykje eg har lyst på altså. Likte spesielt godt dei koppane med metallfat - fyyyy søren så lekre :) Du har fått eit heilt nytt uttrykk på bilda dine, kjempe bra!!

  No skal eg planlegga 9 årsdag for Lille Fryd'en, dei skal nok få i seg nok sukker ja... Kjekt når dei kjem og kjekt når dei går ;)

  Klem Eli

  SvarSlett
 9. Kjempe flott innlegg i ROM 123. Bloggen din er spennende og delikat - love it!, en side med påfyll av inspirasjon. Jeg er herved fast følger!

  SvarSlett
 10. Kjære du! Takk for så fin helsing inne hos meg! Og så vart eg så glad av alle dei fine tinga du har fått! Vakkert! Venter sjølv på pakke med ting frå TineK. Gleder meg stort!

  Ha ei fin veke vidare,
  og lykke til med butikken din!

  God klem,
  Elin

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)