08.01.2012

Demolition time!!

Det høres kanskje litt voldsomt ut, men Karlotte har bildene som underbygger tittelen....
Lokfører`n hviler ikke på laubæra. Etter å ha jobbet hver natt fra 3. juledag til torsdagsmorgen kom han hjem ved 9.30 tiden og begynte å rive ned veggene mellom det som tidligere har vært: Lillekarlottens MINI rom/MINI gjesterom - gangen - og det provisoriske tidligere kjøkken, også kjent som glassverandaen i 2 egt.
Tilsammen er det planlagt at disse tre små rommene skal bli det nye "master bedroom" med tilstøtende "en suite"; det halvferdige, nyrennoverte badet med ganske så heftig skråtak som får inngang fra hovedsoverommet.
Den brune, men fine glassdøren til venstre i bildet er inn til glassvarandaen/tidligere provisoriske kjøkken. Døra rett fram i gangen er inn til badet. Dørhøyden er på - hold dere fast: hele 140cm!! Det er vel hva man kaller sjarmerende...!
Glassverandaen, mot gangen som tilsammen skal bli det nye soverommet!
Under: Glassverandaen, mot veien. Deilig miks av materialer; fiskebensstrie i lys gul farge,
laminatgulv sammen med mer eller mindre original panel...
Men, nok fancy utenlandske romtitler! Alle mann gikk til arbeid, fikk tømt det meget innholdsrike skapet i gangen og flyttet litt møbler slik at Lokfører`n kunne sette i gang med rivingen! 
Ellers var det utrolig kult og endelig få hevet taket å se konturene til hvordan rommet kommer til å bli. Det bittelille tidligere gjesterommet (også refferert til som 2009 rommet fordi det sto et skilt på døra med nettopp: 2009 - etter at et sikkert stolt medlem av Bandidos hadde gjort om en del av gangen i Landhandleriet til sin helt private loooove-hule med selvbygget dør i hundtonitt og kirsebærfarget laminat. Ujs og fysj!!) eh, lang digresjon...og veldig lang setning!
Veggen til 2009 rommet ble altså revet (se restene på gangbildet ovenfor!). Ugly laminat fjernet og originalt tregulv funnet. Rommet ble vurdert og antakelig bestemt at skal få høre til hovedbadet isteden for soverommet grunnet sin noe uvanlige fassong og plassering. Dvs, en ny vegg må bygges opp på nøyaktig samme sted som Bandidos hadde satt den opp. Minus 2009-døren og laminatet:-)
Ett skritt fram....osv.
Lokfører`n liker så godt å bruke Tolix-stolen til arbeidsstol.
Er så stødig synes han. Karlotte liker det; not so mutch, men hun klager ikke altså!
Status pr i dag er altså at rommene begynner å bli ferdig revet. Lokfører´n skal så starte med å trekke opp strøm,  legge noe vannrør fra det ene badet til det som skal bli det andre. Det skal lektes, isoleres, plastes og kles med gips før sparkel-dronninga (Les: Karlotte) strider til verket med dødsforakt og pågangsmot:-)  (iallefall dødsforakt!)
Blir veldig kult med takhøyden! Karlotte tenkte egentlig å få hengt opp krystallkronen fra Praha i taket her, men kjenner at hun har lyst på en tøffere sak. Egentlig kanskje en slik stor, svartmalt TineK-kurv som er omgjort til lampe. Ja, ja - langt opp og frem!

Ønsker alle som er innom en fin søndagskveld og en god ny uke. Her starter uken på Ahus med minstemann. Mammaen gruer seg veldig, men det gikk bra med eldstemann og det gjør det helt sikkert med  minste frøkenen også.

Klem, Karlotte

8 kommentarer:

 1. Så gøy å se og høre planene deres! Synes ofte det er gøyere å lese slike innlegg enn innlegg fra rom som er ferdige. Men det er vel fordi vi er litt på samme stadiet selv ;)

  SvarSlett
 2. Så flinke dere er:) Jeg er sikker på at dette rommet også kommer til å bli knall fint! Likte godt TineK-kurv-lampe-ideen din. Blir nok smashing ser du;) Håper mandel operasjonen i morgen går fint og at lille Karlotten slipper flere halsbettennelser og diverse. Emmi skal til vurdering nå om ikke lenge og jeg skjønner godt følelesen din av å grue seg... Sukk!

  Ha en fin veld, hils Logføreren og tvi, tvi i morgen til både liten og stor.

  Klem, Pernille

  SvarSlett
 3. wow det er litt av en jobb,flink mann du har.Gleder meg til å se ferdig resultat:)
  ha en fin kveld...

  SvarSlett
 4. Fikk litt assosiasjoner til vårt gamle hus, da jeg så den gangen med skråtak. Vi reiv til slutt hele greia og satte opp et svenskt billighus med alt på en flate. Drømmer om slike stooooore rom med stooooor takhøyde. Kommer jeg over noe passende en gang, så tar jeg med Gubbe og bikkjer og flytter. I mellomtiden satser jeg på litt wabi sabi. Fant en interessant blogg på din blogg:DDDDD Og dersom du skal holde åpnet hus en gang, så si ifra. Da kommer jeg med Gubben på slep:DDDDD Klem Grethe

  SvarSlett
 5. Hei på deg.
  Så stilig med nytt liv til advents stjernen!!
  Headeren min er laget i photoscape. Jeg har tegnet og lekt meg, fonter er lastet ned fra dafont.com.
  Ønsker deg en riktig fin ny uke.
  Klem, Monica

  SvarSlett
 6. Her var det skikkelig hjemmekoselig! Mine stillasjer og isolasjon som tyter fram er jo bare detaljer i forhold til idyllen i landhandleriet ;-) Flinke dere er!! Vi venter i spenning. Inspeksjonstur må kanskje planlegges snart :)

  SvarSlett
 7. Snakker OM! :)))) For en jobb - og så kult det ble med åpen himling!! Gleder meg til å se fortsettelsen.

  Og der ser jeg at du kommenterer hos meg også. Herlig ♥

  SvarSlett
 8. Ja ikke sant?! Fram med slegga så bli huset virkelig som nytt hus :) Vi kan godt ha en deal der! Må bare få jobbet inn litt minustid så kommer jeg gjerne på ny camp i landhandleriet. Tror dere får enda større forandringer for å si det sånn!
  Straksen natta her. Skal bare vaske gulv tomt for spy! Tvi tvi i morgen :)

  Klem

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)