23.01.2012

Help, I need somebody!!

Det sa The Beatles, så da sier også Karlotte det! Det er litt stille på bloggfronten i Landhandleriet om dagen, men det er egentlig fordi det skjer så mye at Karlotte ikke rekker å lage blogginnlegg - så det kommer, det kommer, mye nytt er på gang;-)

Her bare MÅ Karlotte ha et slikt teppe får å ramme inn og binde det hele sammen.
Du ser den?
Karlotte driver blant annet og gjør om  i den ene stua si til hun får spennende besøk fra Dagbladet neste uke, men for at prosjektet skal bli komplett trenger hun det stripete svarte og hvite gulvteppet fra Ikea for at det hele skal henge sammen. En skulle tro det var en smal sak å fikse, men så viser det seg at det er utsolgt i hele Norge...!!! Litt krise!! Har testet ut alternative stripete tepper fra Day, men fargetonene blir feil.

Karlotte hevender seg derfor til sine bloggfrender med en liten forespørsel: Er det noen som har et slikt teppe å låne bort (event selge)? Fortrinnsvis noen på Østlandsområdet. Karlotte lover å være forsiktig med det, selvfølgelig kjøre det til og fra om hun ikke kan få innvitere den eventuellt snille personen på en god lunsj i Landhandleriet.  Det hadde vært en supertjeneste om noen hadde hatt mulighet!

God mandag og fin uke! Her er det en superhektisk uke. Den nye nettbutikken og nettsiden til ZanZ skal lanseres denne uken og det er messe i Lillestrøm - bare morro ting da, men det skal gjøres;-)

Klem fra Karlotte.

13 kommentarer:

 1. Så fint det blir - håper det løser seg med teppet. God uke til deg også! Klem; Heidi

  SvarSlett
 2. Hei gode nabo :) Jeg har et slikt teppe som du kan får låne. Det er bare det at min kjære bonus svigersønn sølte kaffe på det igår, så det ligger akkurat nå bare ute i snøen og fryser. Jeg skal ile ut å se om jeg ikke kan få bort flekkene :)
  Kerstin

  SvarSlett
 3. Jeg tar en tur på Kiwi og ser om de har tepperens. Hvis ikke så er dfet faktisk bare på baksiden det er sølt. Min bedre halvdel la det feil sist han la det på plass :)
  Tlf.nr mitt er 930 04 335. Snakkes

  SvarSlett
 4. Heisann!
  Håper virkelig du får tak i ett slikt teppe, for ja -
  jeg ser den ; )
  God uke!

  SvarSlett
 5. Ser den ja:)
  Et slikt teppe hadde vært perfekt!!
  Ser jo ut som det kan løse seg med den snille nabo'n da:)

  Lykke til!

  SvarSlett
 6. Dette var lurt, snuppi! Trenger ikke å gå lenger enn til nabo'n! Herlig! Noen låner litt melk av nabo'n, og andre låner tepper :D I LIKE IT! Må jo bare ta av meg hatten nok en gang. Eamse perlene gjorde susen! Har allerede glemt kurvstolene ;) Det ble kjempeflott! Gleder meg til å prøvesitte!

  Ha en flott dag <3
  Klem

  SvarSlett
 7. Spennende med så storslått besøk! Det blir kjempefint i stuen, håper det ordner seg med teppet;)

  Ha en fin dag!
  KLEM

  SvarSlett
 8. Teppet ser ganske så ok ut - på rettsiden. Du må gjerne komme hit å se på det :)

  SvarSlett
 9. Åhr, du har det så LEKKERT!! FÅr jeg komme på besøk til deg når jeg er i nærheten en gang?!

  Teppet fra Ikea ønsker jeg meg også, kjempe fint.

  Og du, jeg har Utfordring igjen, bli med da vel :D
  Flott premie er det også ;)

  klemmer

  SvarSlett
 10. Det bliver så godt - og dejligt - hektisk bliver det med alle de projekter du har foran dig.

  SvarSlett
 11. Dette ble lekkert! For å si det sånn, den der "krisa" løste seg lett. Godt med gode naboer. Hadde ikke funnet noe slikt på mange mils avstand her i moderlandet ;-)

  SvarSlett
 12. Nydelig du har det hjemme, Karlotte! Elsker det teppet, og er enig at Day teppet passer heller ikke inn her....:=) Lykke til!

  SvarSlett
 13. Lykke til!!! Dere har et fantastisk hjem, og enda bedre blir det.

  Hilsen ei som passerer Landhandleriet neste daglig....

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)