17.01.2012

Another day at the office..


...ikke helt egentlig...!
Innimellom er Karlotte nedom butikken (ZanZ) og får lov til å boltre seg litt kreativt sammen med kjekke jenter:-) I går skulle hun egentlig bare nedom for å ta noen bilder hun manglet til nettbutikken. Imidlertid ble Monica (sjefen) og Karlotte grepet av både kreativitet og sjauelyst (for det er virkelig en del tung løfting og bæring av div vintage møbler, skap, paller med mer!)
Et nytt "rom" i butikken ble laget og stylet - fiktivt soverom med bakvegg av en rustikk gammel låvedør
Så er det gjerne slik da at når man begynner med en ting baller det på seg... (noen som kjenner seg igjen?!) Karlotte hadde lovet Lokfører`n at hun skulle være hjemme til kl 12 for å ta seg av Lillekarlotten. Nærmere 15 var vel klokka før hun gav seg (Lokfører`n var grei og passet lillefrøkenen innimellom jobbing på soverommet oppe!)
Fristelsene står i kø... de nye vegglanternene/monterne fra TineK er virkelig lekre og hadde passet veldig godt inn i Landhandleriet... det samme hadde de tøffe koppene fra Day...
Karlotte har motstått fristelsen så langt, men noen tøffe Jieledè lamper - det har hun bestilt seg!! Så er det bare å vente på leveringen - Karlotte er ikke så flink til å vente....
 .... men mens hun venter gleder hun seg over galleriplass på Global Chic utfordringen i dag, at Lillekarlotten bestemte seg for å slutte med smokk i dag og fikk seg en rosa rockering i premie, og at Lokfører`n står på med det nye soverommet (som Karlotte har innredet ferdig i hodet!). Alt i alt - ikke så værst en dag!

Har din dag vært fin?!

Nå blir det straks sofaen og tv for denne frøkenen. Fortsatt god uke ønskes deg som tar turen innom her! Klem fra Karlotte.

11 kommentarer:

 1. Lekkert! Skjønner jeg straks må innom zanz igjen... Tok dessverre ikke lotton på lørdagen heller!

  Så heldig du er som har skaffet deg jielde, gleder meg til å se det i landhandleiet!

  Glemmer og blogge jeg, samt male alt pga wordfeud...*S*

  Klem klem

  SvarSlett
 2. Hei du:) Så produktiv og flink du har vært! Fineste lyktene fra Tine K skulle jeg gjerne hatt altså:)) Herlig stylet flinka:)

  Gratulerer til Lille Karlotten med smokkeslutt. Tipper det var stas med rockering;)

  Gleder meg til vi ses igjen:)) Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye til deg også, Karlotte! Kult...og så mange fine bilder du deler her i dag også;)

  SvarSlett
 4. Åh så finr! Du er flink!

  Før bloggtreffet ble spikret, sendte jeg ut 200 mail, tror jeg til potensielle samarbeidspartnere og det er de jeg har begynt å få svar på og derav alle herlige gaver og premier til bloggtreffet. Det er bare å glede seg :)

  Fineste tirsdag til deg.
  Maiaklem

  SvarSlett
 5. Du, eg skjønner godt at det kan ta litt av når du er på jobb, i sånne omgivelsar. Det går vel ikkje an å la det være, tenker eg... Herlighet så mykje kreativ inspirasjon. Og så mange fine ting. Det må jo være som for unger å jobba på Toys R Us?? Gratulerer med Lille Karlotten, flinka jentå. Og tenk, være nyoperert for mandag OG slutta med tutt. Respekt! Vel fortjent med rosa rockering då ja :)

  Klem Eli

  SvarSlett
 6. Høres ut som om du har hatt en herlig og innholdsrik dag:) Forøvrig så var jeg ikke det minste overasket over å finne bildet ditt i galleriet. Jeg har aldri vært på Zanz, og det er fordi at vi bruker å være på Skedsmokorset på kveldstid. Jeg får sjekke om dere har langåpent en eller annen kveld i uka, når vi skal til Skedsmokorset sånn rundt omkring den 20 februar. Har en vovve som må ditt hver tredje måned for å nappe pels. Vanligvis så flyr vi en rask runde på IKEA eller Homme & cottage på Alna senteret. Sjalabajs Grethe

  SvarSlett
 7. Grattis med galleriplass, så stas!! :) Og heldige du som får boltre deg i "godtebutikken" Zanz, skjønner godt at fristelsene står i kø der ja :) Ha en finfin onsdag! Klemmer

  SvarSlett
 8. wow så mye flotte bilder og mye flotte ting, me like ♥
  gleder meg til å følge deg videre..☺
  -Beate-

  SvarSlett
 9. Kjempefin styling! Ha en god dag i dag også :-) Klem; Heidi

  SvarSlett
 10. Ai ai ai så herlig! Elsker ZANZ. Det og kaffe på Gargacon kan gjøre en lørdag perfekt!!!:) Hihi

  Ha en fin kveld!
  Klemmer

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)