12.01.2012

Crispi present?

Lite tips fra Karlotte i dag. Denne frøkenen har nemlig kommet over en supergod oppskrift på hjemmebakte knekkebrød. I tillegg til å smake veldig godt er de jammen meg sunne også. Her er det kun "fuglefrø" (ref: Lokfører`n) og vann!
Fikk en liten idè om at det kunne være en fin ting å og bort som f.eks vertinnegave ol.
Tanken er å blande sammen de tørre ingridiensene og ha de over på et fint glass, printe ut oppskriften og henge på slik at mottakeren enkelt kan lage de selv ved en passende anledning.  
Akkurat det med å lage det som en liten gave fikk ikke Karlotte gjort, fordi hun trengte knekkebrød selv den dagen! Isteden ble det en dokumentert prosess av knekkebrødlaging;-)
Knekkebrødene smaker nydelig med f.eks en god brie toppet med litt honnigmarinerte valnøtter!!

Bon apetit! Klem fra Karlotte.

13 kommentarer:

 1. Oh la la... Dette så yammie ut!! Du blir råere og råere på disse bildene dine, hel proff!! Gavetipset skal jeh jaggu ta med med...
  Klemmer i fleng

  SvarSlett
 2. Hei på deg! De knekkebrødene fristet - og så så sunne!! ;)) Tror jammen meg jeg må prøve oppskrifta. Har forresten kjøpt Rom123 - artig altså.Dere er så flinke!
  Klemz fra Bente

  SvarSlett
 3. Nam! Superlekre bilder! Jeg var en periode i fjor så flink til å lage slike knekkebrød - men så ble det liksom bare litt "borte". Nå fikk jeg inspirasjon til å begynne å lage dem igjen - og ikke minst ser det deilig ut med brie og honningmarinerte valnøtter! Hilsen fra Elin:-)

  SvarSlett
 4. Har dilla på hjemmelagede knekkebrød jeg også, det er helt klart en super venninnegave!!

  SvarSlett
 5. Dette så helt fantastisk godt ut!!! Nå fristet det veldig til å lage knekkebrød. Og pålegget så ikke mindre fristende ut :) Nydelige bilder! :)

  SvarSlett
 6. Holy smokes... Her har eg hatt tre travle dagar og ikkje fått besøkt alle favoritt bloggane mine daglig, og så kjem eg inn her til deg, og du har jo produsert noko så inni hampen jo... Suverene bilder frå dagen med foto-lyset, eg er imponert av både styling, bildeformat og kvalitet. Kjempe flotte! Global chic innlegget -> LOVE it! Demolition innlegget -> hatten av nok ein gong, dåke er imponerande effektive! Knekkebrød innlegget -> namnam! Eg er også ivrig knekkebrød bakar, og det var jo ein genial vertinnegåve å blanda ingrediensane i eit glas ja! Eg bakar mine med egg, og det skal eg sei, dei får skikkelig fart på magen. No skal eg snart prøva kjolen som eg håper å ha på meg i morgon, innerst inne så veit eg nok at den er ganske trong... Men så lenge der er håp osv... Har heldigvis ein plan B kjole også, men eg blir søren så sur om eg må ta den altså!

  Klem klem klem frå Eli, og du, please tenk litt på meg på laurdag når eg sikkert er fyllasjuk og sliten ;)

  SvarSlett
 7. PS! Liker den nye headingen din!

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder!!!
  Jeg lager knekkebrød hver uke..vi elsker de alle sammen..Skikkelig snacks!!
  God klem til deg.

  SvarSlett
 9. Å det så og hørtes godt ut!

  Ellers må jeg si jeg er så glad for å ha oppdaget bloggen din, for du har det så fint og insprerer veldig!
  klem

  SvarSlett
 10. Hei!
  Heimelaga knekkebrød smaker sååååå godt!
  No fikk eg veldig lyst å lage :o)
  Supre som venninne/vertinne gåve!
  Har du laga dei honningmarinerte valnøttene sjølv?
  God fredag til deg!

  SvarSlett
 11. Kjolen passa! Kjolen passa!!! Weeeeeeeeeeeee :D

  SvarSlett
 12. Mmmm, det så jammen godt ut. Til jul gav jeg til venninner, svigerinner og lærere slike glass med ingrediensene til knekkebrød. Scrappet oppskriften på en "tag" og hengte på. Tror de var fornøyd, men har vel egentlig ikke hørt noen som har bakt knekkebrøet enda :)
  Veldig koselig å hilse på deg i går. Det ble veldig fint på lysfatet mitt med de lysglassene, men jeg må jo bare ha flere nå da :)
  I dag har jeg sendt inn litt bestillinger på kjøkkenkataloger. Kan være lurt å ha noen slike til lunsjen vår :)
  Klem

  SvarSlett
 13. Disse så virkelig fristende ut! Nam:p Vakre bilder:) Takk for oppskrift:) Den må jo prøves:) Klem Ellen.

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)