24.01.2012

Good experience!

Håper ingen føler Karlotte utnytter mulighetne som ligger i det fine bloggnettverket, men siden hun hadde så god erfaring med sin etterlysning etter teppet fra Ikea tenkte hun lik så godt å forsøke å løse en ny utfordring via bloggen.
Det har seg nemlig slik at den fine ørelappstolen i kurv fra Riviera Maison ikke lenger har noen tildelt plass i Landhandleriet. Stolen sammen med den store puffen som hører til og barnestolen i samme utgave ble innkjøp for ca 1,5 år siden, men har blitt meget lite brukt. Dette er på ingen måte fordi den ikke er god å sitte i, for det er den virkelig. Det handler bare om at stolen kun har stått i deler av huset hvor menneskene som bor der sjelden befinner seg! Barnestolen har knapt blitt brukt og har stått lagret bort. Alle produktene selges fortsatt hos Riviera Maison.

Karlotte kunne gjerne tenke seg å selge dette. Nytt kostet det 11000 for stor stol, puff og barnestol. Hele sulaminten selges nå for 6000 ved hurtig avgjørelse. (Karlotte skulle gjerne hatt den ut av huset så fort som mulig!) Karlotte er ikke fremmed for en avbetalingsløsning om det gjør saken lettere for en potensiell kjøper;-)

Ellers hadde Karlotte en skikkelig KUPP opplevelse da hun mellom fotografering i butikken og jobbing med nettsiden hjemme spant innom den lokale bruktsjappa i dag!! Bilder kommer, må bare få ryddet og stæsjet litt først;-)

God kveld ønskes, klem fra Karlotte.

2 kommentarer:

  1. Fed stol - god kvalitet - håber det lykkes dig at komme af med den - for det er godt kram.

    SvarSlett
  2. Nydelig stol, akk den som hadde plass :)

    Fineste kvelden til deg, her er jeg nesten skutt etter en laang dag på jobb. Nå er det sofaen med vesle Nalamor.

    klem

    SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)