24.01.2012

I wood!

Karlotte tok en snarvei her om dagen da hun så månedens dille hos NIB. Hmmm tenkte hun , har jeg ikke akkurat lagt ut noen bilder med mye "natur" på konkuransen hos Fabelaktige Maia? Så Karlotte linket rett og slett til det innlegget. Litt forvirrende for folk å plutselig komme til en blogg-tekst som handler om noe helt annet kanskje? Så her kommer Karlottes skikkelige WOOD innlegg:-)
Man trenger ikke lete lenge etter naturelementer i Landhandleriet. Karlotte er glad i særlig litt rustikk og værbitt tre, og sofabordet som opprinnelig har vært en slakterbenk vider tydelig den fasinasjonen... Ellers er det et anstendig antall gamle eplekasser å finne i Landhandleriet!
Man kan heller ikke komme forbi de originale, åpne tømmerveggene og takbjelkene i taket - mye natur med andre ord. Karlotte som i kjent bloggstil også lett lar seg påvirke av både skiftende interiørtrender og fine blogger har nå begynt å stramme opp interiøret. Så ferskt er det at det nesten ikke er blitt blogget... men det kommer! Litt hektisk uke bare, så lite tid til fotografering. Imellomtiden kommer litt mer natur!
LOVE TO THE NATURE! 


Fin kveld, klem Karlotte.

9 kommentarer:

 1. DIGGER bildene dine!!
  Og DIGGER wooden din ♥

  SvarSlett
 2. Hallo hallo:)
  Er så fint hjemme hos deg...sukk sukk:)
  Alle putene i sofaen skulle jeg gjerne ha hatt:)Og alle eplekassene og stolen fra Ikea:)
  Ser du har etterlyst stripete teppe fra Ikea..er de utsolgt??hva jeg skal ha et slikt på kjøkkenet:)Det hadde gjort seg med en slik kelim i varme farver også på stua di..i naturtoner,rust og litt sort:)
  Ja en blir en del lett inspirert her inne...men samtidig vil jeg ikke ha det akkurat likedan som alle andre:)
  Ser at du skal på treffet til Maia,da ser jeg frem til å få hilst på deg.

  Ha en fortreffelig dag
  klemklem

  SvarSlett
 3. Er så glad for at du deler, du har jo et så flott hjem! ønsker deg en magisk da. Klem

  SvarSlett
 4. Lånade två bilder från din blogg. Länkar till dig. Jag älskar nämligen trälådor.

  http://tralada.tumblr.com

  Nils

  SvarSlett
 5. Hei på deg.
  Åååå, så mange flotte "wood" bilder fra ditt lekre hjem!
  Ønsker deg en riktig fin fin onsdag.
  Klem, Monica

  SvarSlett
 6. Herlige bilder, og du er jo så flink til i bruke naturen i huset ditt, Monica! Har du sett at du og Zanz-bloggen har fått ros på en dansk blogg? Her er uansett linket - http://summerfieldhome.blogspot.com/ Velfortjent :-) Ha en super duper dag! Klem; Heidi

  SvarSlett
 7. For ett nydelig bidrag! Du har et helt fantastisk nydelig hjem! :D Kjempemisunnelig ;) Masse lykke til i utfordringen! :) :) :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)